Ovi horoskopski znakovi izbjegavaju slaviti Noć vještica

0
Radiosarajevo.ba
Ovi horoskopski znakovi izbjegavaju slaviti Noć vještica
Foto: Pexels / Ilustracija

Dok se jedni raduju 31. oktobru i Noći vještica, drugi horoskopski znakovi radije izbjegavaju ovu proslavu iz različitih razloga.

Bilo da je riječ o ljubavnim, osobnim ili religijskim razlozima, oni jednostavno ne žele učestvovati u događajima tog dana. Za njih je bolje dan provesti u miru nego uz bundeve, kostime i slatkiše.

Bik

Bikovi vole udobnost i stabilnost. Pomisao na bučne zabave i nepredvidljive šale Noći vještica njima nije privlačna. Radije će provesti večer uz omiljenu seriju i ukusnu večeru nego se maskirati u kostime koji su često sve samo ne udobni. Njihova ideja savršene večeri su topla dekica, čaj i knjiga ili film koji ih smiruje.

Uskoro svečano otvaranje džamije Arnaudija u Banjoj Luci

Uskoro svečano otvaranje džamije Arnaudija u Banjoj Luci

Djevica

Djevice vole red i organizaciju, a Noć vještica s njenim kaosom i nepredvidljivošću nije baš njihov đir. Ne vole nered koji dolazi s proslavom, a ni neslaganje kostima s njihovim pažljivo uređenim ormarom. Umjesto toga, Djevice će vjerovatno provesti večer organizirajući nešto korisno ili planirajući sljedeću radnu sedmicu.

Mjesečni horoskop za novembar: Neki se vraćaju u prošlost, a neki će dobiti na lutriji

Mjesečni horoskop za novembar: Neki se vraćaju u prošlost, a neki će dobiti na lutriji

Jarac

Jarci su ozbiljni i ambiciozni te često smatraju da ima boljih stvari od slavljenja Noći vještica. Umjesto da provode vrijeme birajući kostime i ukrašavajući kuću, Jarci su fokusirani na svoje dugoročne ciljeve i projekte. Za njih je savršena večer ona koja uključuje napredak u karijeri ili osobnom razvoju.

Vodolija

Vodolije su poznate po individualnosti i nekonvencionalnosti. Ironično, upravo zato često izbjegavaju Noć vještica jer ne žele slijediti trendove i radije će raditi nešto jedinstveno i neobično. Umjesto proslave, Vodolije će provesti večer radeći na nekom kreativnom projektu ili istražujući nešto novo i zanimljivo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije