Ovaj znak će biti najsretniji u maju: Mladi Mjesec sve njegove snove pretvara u javnost

0
Radiosarajevo.ba
Ovaj znak će biti najsretniji u maju: Mladi Mjesec sve njegove snove pretvara u javnost
Foto: Pexels / Horoskop

Poslije emocionalnog čišćenja tokom punog mjeseca u znaku Škorpije u aprilu, vrijeme je da gledamo u budućnost sa nadom. Ovaj mlad Mjesec je magičan jer svakom horoskopskom znaku pruža priliku da prigrli njegovu energiju.

Međutim, jedan horoskopski znak se ističe i spreman je da njihove snove pretvori u stvarnost. Sa poravnanjem Venere i Jupitera u njihovu korist, ovaj mlad mjesec ima moć da oblikuje njihovu budućnost i utire put za dugotrajan uspjeh.

Znak Zodijaka na koji najviše utiče majski mladi Mesec: Bik

Haris Džinović donio važnu odluku u vezi Meline: "Nisam imao šta da prebolim"

Haris Džinović donio važnu odluku u vezi Meline: "Nisam imao šta da prebolim"

Bikovi, mlad Mesec ovog mjeseca se odnosi na vas. Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, utjecala je na vašu sliku o sebi i samopouzdanje u protekloj godini, a vi ste se kretali i usponima i padovima da biste bili u centru pažnje.

Postizanje uspjeha dolazi sa dobrim dijelom izazova. Međutim, naučili ste od kolike je važnosti fleksibilnosti i sada ćete da uživate.

Vikend horoskop: Vrijeme je za romantiku ukoliko ste ovaj znak

Vikend horoskop: Vrijeme je za romantiku ukoliko ste ovaj znak

Ovog mjeseca mlad Mjesec u Biku je vaša karta za završetak starih poglavlja i prihvatanje novih ambicija. Sa Jupiterom i Venerom u mješavini — Jupiter simbolizuje ekspanziju i sreću, a Venera koja privlači radost i kreativnost — ovaj lunarni događaj vas poziva da uskladite svoju emocionalnu istinu sa željenom stvarnošću.

Umjesto da beskonačno planirate ili čekate da se zvijezde savršeno poravnaju, ovaj mlad Mjesec vas podstiče da napravite taj ključni prvi korak. Vjerujte svojim instinktima i pratite svoj instinkt; ne trebaju vam svi odgovori odmah. Prihvatajući ovu energiju, otvorit ćete vrata mogućnostima, uvodeći pozitivnost i ispunjenje u svoj život.

Mlad Mjesec u Biku ovog mjeseca nije samo lični rast; to je svjetionik i za vaše odnose. Udruživši se sa ljubavnom planetom Venerom i ekspanzivnim Jupiterom, ovaj lunarni događaj podstiče vas da izrazite želje svog srca i preduzmete hrabre korake u svom ljubavnom životu. Bilo da ste slobodni i spremni da se družite ili želite da produbite svoju vezu sa partnerom, sada je vrijeme za akciju.

Prihvatite mirnu i luksuznu energiju Bika tako što ćete planirati poseban izlazak ili jednostavno uživati u kvalitetnom vremenu zajedno. Ne oklijevajte da potrošite malo novca za nezaboravno iskustvo — zaslužili ste ga.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije