Ovaj pas kada dobije hranu ne može sakriti oduševljenje

Radiosarajevo.ba
Ovaj pas kada dobije hranu ne može sakriti oduševljenje
PrtScr / Velika je to ljubav

Život s ljubimcima sve je samo ne dosadan i običan. Kada udomite ljubimca, slijede brojne promjene i brojna bogatstva koja prije jednostavno niste mogli imati. Prije svega, imate prijatelja koji će vas obožavati, štititi i shvaćati do kraja njegovog života.

Imate životnog suputnika koji vas neće napustiti kada vam je teško. Imate biće od kojeg možete naučiti toliko toga bez da vas ono traži bilo što zauzvrat, a kada mu date malo ljubavi, on će vam vratiti i više nego duplo.

No uz sve to dobijete i zabavljača koji vas može nasmijati i začuditi kao nitko drugi. Pravi primjer za to je pas Brutus. On smiješno i pomalo čudno reagira na najobičnije stvari. Najpoznatiji je po svom čudnom plesu koji uslijedi nakon svake slastice koju dobije, piše Index.hr.

Na Instagramu ga zbog toga prati gotovo sto hiljada ljudi. Pogledajte njegov smiješni ritual u videu koji slijedi i uvjerite se da je svakog svog pratitelja itekako zaslužio.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije