Ova tri znaka do kraja januara uživat će u ljubavi i novcu: Ostali neće biti te sreće

0
Radiosarajevo.ba
Ova tri znaka do kraja januara uživat će u ljubavi i novcu: Ostali neće biti te sreće
Foto: Unsplash / Ilustracija

Mlad Mjesec u Jarcu koji je tu od 2. januara utiče puno na sve nas, kažu astrolozi. Takav raspored planeta podstiče nas da donosimo čvrste odluke o stvarima koje želimo da promijenimo ali će do 3. februara to neki maksimalno iskoristiti.

Jarac, Djevica i Bik imaju obilje energije i želju za kretanjem, putovanjima i zabavom. Ako i budete morali ostati na poslu u ovom periodu mladog Mjeseca, do 3. februara, vrlo ćete se opušteno nositi sa obavezama.

Ali za Ovna, Lava i Strijelca poslovna godina počinje dinamično. Srećom, volite izazove i uzbuđenja, a brzi razvoj situacije donosi zadovoljstvo. Blizanci i Vodolija trebalo bi da čuvaju energiju radeći samo ono nužno. Rak i Vaga osećaju se pomalo iskorištenim, kao da većinu obaveza moraju odrađivati sami.

SDA usvojila 13 zaključaka: "Pozivamo Trojku da prestanu gaziti dostojanstvo bošnjačkog naroda"

SDA usvojila 13 zaključaka: "Pozivamo Trojku da prestanu gaziti dostojanstvo bošnjačkog naroda"

Bilo da je reč o poslu, braku ili porodičnim obavezama, izborite se za drugačiju organizaciju. Ako budete uporni i ostanete smireni, neće biti otpora sa druge strane.

Za Ribe i Škorpije bilo bi dobro obnoviti prijateljstva i društvene kontakte. Tokom godine oni će biti veliki oslonac kad god se pojavi prepreka koju ne možete sami rešiti.

Sa punim Mjesecom u Raku 17. januara naša su srca prepuna svijetlosti, baš kao veliko i sjajno Mjesečevo lice. Spremni smo da pomažemo, borimo se za one koje volimo i ostanemo vjerni željama svog srca.

Više vremena želimo da provedemo kod kuće, a uspomene nas snaže. Svaku nesigurnost skloni smo da liječimo hranom. Rak, Jarac i Ribe hrane se osjećajem sigurnosti koju im pruža stabilna partnerska veza. Usamljni se osećaju dobro u vlastitom društvu, a ako to žele, otvara se mogućnost novog, zanimljivog odnosa.

Ovan, Lav i Strijelac iz oštrog poslovnog starta usporavaju radni ritam uz osjećaj da je sve pod kontrolom. Odvojite više vremena za porodični život i odmor.

Vaga, Blizanci i Vodolija uvijek znatiželjni i spremni za druženje imaju potrebu da ostanu u nekoj vrsti zimskog sna.

Osvješćuju što znači - manje je više, jer se napokon mogu fokusirati samo na sebe. Bik, Djevica i Škorpija preispituju svoja uvjerenja i otvaraju se učenju nečeg novog. Uporni i tvrdoglavi u svojim stavovima, spremni su promeniti mišljenje. U tome nema ništa loše dok god oko sebe širite pozitivnu energiju, ljubav i toleranciju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije