Ova tri horoskopska znaka ostat će s partnerom koji ih je prevario

Radiosarajevo.ba
Ova tri horoskopska znaka ostat će s partnerom koji ih je prevario
Foto: Pixabay.com / Ilustracija / Horoskop

Prevara u vezi veliki je izazov pred kojim pokleknu brojne veze i brakovi. Neki od nas teško opraštaju prevaru, nekima oprost ne dolazi u obzir, a neki su fleksibilniji kada je riječ o nevjeri.

Zvijezde kažu da će oni koji varaju imati nešto više razumijevanja od svojih partnera ako su im partneri rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka.

BIK je zemljani znak koji se teško prepušta osjećajima i ne žuri ulaziti u vezu. Ne žuri, pak, iz veze ni izaći kada naiđe na prvu prepreku. Ako Bik doživi prevaru, shvatit će je kao izdaju, ali vezu neće završiti tako lako.

Bik prekida tek onda kada shvati da je gotovo.

JARAC kao i Bik ne prakticira ishitrene odluke. Jarac ima puno razumijevanja za partnera te će prevaru shvatiti kao osobni poraz koji neće tako lako priznati.

Jarčevi će se radije potruditi da poprave odnos s partnerom nego da ga prekinu odmah.

RIBE teško iz svog života puštaju ljude koje vole. Oni plivaju u svojim emocijama. Za razliku od stabilnih Bika i Jarca, Ribe su sklonije povjerovati partneru da se prevara više neće dogoditi i zato je opraštaju.

Radije će ostati s partnerom koji ih vara nego ostati sami.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije