Ova četiri znaka su najmoderniji horoskopski znakovi, vode život s lakoćom i posebnim stilom

0
Radisarajevo.ba
Ova četiri znaka su najmoderniji horoskopski znakovi, vode život s lakoćom i posebnim stilom
Foto: Pixabay / Ilustracija

Prepoznaćete ih po savršenom stilizovanju, uvijek su skockani od glave do pete i prate modne trendove - Ovo su najmoderniji horoskopski znakovi Zodijaka, a provjerite da li ste među njima. 

Ovan

Ovnovi su ljubitelji kreiranja induvidualnog stila i vrlo su jedinstveni. Njihove modne kombinacije rijetko da možete vidjeti kod nekih drugih žena jer se izdvajaju iz mase. Oni uspješno kombinuju seksepil i eleganciju ali sa ukusom.

Ovan voli sve što je moderno i neobično i žuri da isproba svaki novi trend. Čak i u najobičnijim prodavnicama, oni će pronaći mnogo elegantnih stvari, a svetlucavi aksesoari će pomoći u stvaranju jedinstvenog imidža.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Najinteresantnije je to što predstavnici znaka ne moraju ni da troše novac na luksuzne brendove. Naprotiv, uspjevaju da izgledaju nevjerovatno čak i u najjednostavnijoj odjeći.

Za ovaj horoskop kažu da je 'najstariji i najtačniji': Šta o vama kaže Zodijak tibetanskih monaha

Za ovaj horoskop kažu da je 'najstariji i najtačniji': Šta o vama kaže Zodijak tibetanskih monaha

Lav

Graciozni Lavovi su uvijek spremni da eksperimentišu sa stilom. Prate vijesti o modnom svijetu i inspirisano su modnim stilistima. Izbor njihove odjeće nikada nije slučajan jer je svaki detalj uvek pažljivo promišljen.

Lavovi biraju luksuzne modne komade, brendiranu odeću, svjetlucave aksesoare i trendi cipele. Predstavnici znaka uvijek mame poglede, a jedinstven stil izaziva divljenje i želju za imitiranjem.

Blizanci

Ovaj vazdušni horoskopski znak preferira neobične odjevne kombinacije. Blizanci uspjevaju da kombinuju nedosljedne stvari zahvaljujući modnom ukusu i dovitljivosti. Kada biraju odjeću, oni će pokazati svoju kreativnost na svakom koraku. Njihova garderoba se definitivno ne može nazvati dosadnom. Predstavnici znaka troše novac ne samo na odjeću, već i na nakit, kozmetiku, parfeme.

Zanimljivi aksesoari doprinose njihovom stajlingu. Blizanci uvihek balansiraju na ivici: Čini se da ako dodaju još malo boja nastaće pravi fijasko! Ali ovo se nikada ne dešava.

Strijelac

Predstavnici znaka uvijek prate modne trendove i trude se da izgledaju stilski. Rado posvećuju vrijeme za brigu o sebi, ali neće brinuti da li su propustili najnoviju kolekciju popularnog brenda. Generalno, oni su čak mirni kada je moda u pitanju, preferiraju jednostavne, ali elegantne odjevne kombinacije za svaki dan.

Ovo su tri najemotivnija horoskopska znaka, jeste li među njima?

Ovo su tri najemotivnija horoskopska znaka, jeste li među njima?

Pored toga, predstavnici znaka cijene sopstveni stil, lako kombinuju modne komade iz različitih kolekcija i kreiraju jedinstvene odjevne kombinacije.

Strelčevi nisu od onih koji slijepo prate modu. U njihovom garderoberu možete pronaći i ekstravagantne odjevne kombinacije i stvari iz bakine mladosti. I to im uopšte ne smeta – nezainteresovani su za pravila i često idu protiv autoritativnog mišljenja modnih stilista, pišu srbijanski mediji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije