Otkriva ljubavnica: Evo kako ćete saznati da vas partner vara

Radiosarajevo.ba
Otkriva ljubavnica: Evo kako ćete saznati da vas partner vara
Često provjeravanje poruka na mobitelu možda je znak za uzbunu, pogotovo ako vaš partner to prije nije radio često.

Otvorite svoje srce i shvatite da se sve događa s razlogom - rekla je Jean Marie, nekad ljubavnica, ali i supruga muškaraca koji ju je kasnije prevario za Elite Daily.

"Otvorite svoje srce i shvatite da se sve događa s razlogom", rekla je Jean Marie, nekad ljubavnica, ali i supruga muškaraca koji ju je kasnije prevario.

Upravo zato sada otkriva šest načina kako sa sigurnošću otkriti da vaš partner ima aferu:

1. Lažu

"Ako je vaš partner nedoslijedan, prozovite ga. Neće to očekivati pa će priznati krivnju. Moj tadašnji partner skidao bi vjenčani prsten, ne bi govorio o vezama ili porodičnom životu. Kad sam saznala za sve, rekao mi je da se razvodi, ali to je bila laž", kaže.

2. Troši više novaca

Odjednom vam nedostaje sve više novaca s bankovnog računa, ali ne znate zašto? Jean Marie uvjerena je da je razlog ljubavnica.

"Vjerojatno podiže novce da ne možete vidjeti izvod kartice i na što zapravo troši novac", priznaje ona.

3. Promijenio mu se raspored rada

Ljudi koji varaju više vremena provode vani, a privatne pozive ili duže radno vrijeme opravdavaju obavezama. Jean Marie kaže da je to dovoljan razlog za sumnju, a posebno ako vaš partner odjednom sve češće odlazi na poslovna putovanja.

4. Gubi interes za seksom

Najbolji način da otkrijete spava li s nekim drugim je ako ga pokušate poljubiti. Vjerojatno je da će odbiti vaš poljubac, jer ga privlači neka druga osoba.

5. Često provjerava mobitel

Često provjeravanje poruka na mobitelu možda je znak za uzbunu, pogotovo ako vaš partner to prije nije radio često. Sumnjivo je i ako odjednom na mobitel stavi "šifru" za otključavanje.

6. Promjena u oblačenju

Muškarci su jednostavni pa kad osjete da vas "imaju" nerijetko počnu zanemarivati svoj izgled. Ipak, kaže Jean Marie, ako ima ljubavnicu ili želi osvojiti drugu ženu sve više će se početi dotjerivati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije