Astro / Osobama rođenima u ovom horoskopskom znaku možete povjeriti SVE tajne

13. 08. 2019. u 14:47:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 76

Ako niste sigurni kome možete vjerovati da će čuvati baš sve vaše tajne, možda biste trebali poslušati šta predlažu zvijezde.

Horoskopski znak koji slovi kao najpouzdaniji je Bik i astrolozi tvrde da njima možete otkriti i svoje najdublje tajne.

Pouzdan, stabilan i promišljen, ovaj znak nosi se odlično sa svakom situacijom, što ga čini i savršenim partnerom i prijateljem.

Osobe rođene u znaku Bika sve u životu rade dobro promišljajući i sa "zrnom soli" u glavi. Bikovi imaju dar odličnog pamćenja i iako nisu zlopamtila, odnosit će se prema vama s oprezom ako im učinite nešto nažao.

Ipak, kada se jednom vežu za vas i zavole vas, nema toga što ne bi za vas učinili. Za Bika je uspješan odnos ostvaren tek kada stekne potpuno povjerenje u vas i kada mu dokažete da stojite iz svojih riječi.

On nikada ne igra igrice i stalo mu je do tuđih osjećaja pa od njega možete očekivati potpuno izravno i iskreno mišljenje. Kada utvrdi da vam može vjerovati, Bik će vam se drage volje povjeriti, a vaše će tajne čuvati ako je potrebno i zauvijek.

Bikovi uvijek ispunjavaju svoja obećanja i sve svoje zadatke, a odnose s bližnjima smatraju ozbiljnima i važnima pa će isto to očekivati i od vas, 

NEMA KOMENTARA