One dobivaju 4.000 eura za noć, putuju u Dubai, vole šampanjac

Radiosarajevo.ba
One dobivaju 4.000 eura za noć, putuju u Dubai, vole šampanjac
Instagram / Megan Barton: Jedna od ljepotica

I dok se mi možda zgražavamo zbog različitih nepriličnih scena u rijaliti emisijama, ni ostatak svijeta ne zaostaje za prljavštinama ispred kamera. Naime, u britanskim rijaliti formatima seks je postao svakodnevica, a čak i kada iz rijalitija izađu, učesnice nastavljaju da dobijaju različite nemoralne ponude.

Menadžer Rob Cooper otkrio je britanskim medijima da bivšim kandidatkinjama poznatih rijalitija nakon izlaska nude od 4.000 do 20.000 funti za jednu noć sa njima, piše Blic žena.

Neke od njih su ranije i same priznale da su imale unosne ponude za seks, te da su ih čak i prihvatile.

Tako je primjera radi Sophie Anderton (42), koja se takmičila u britanskom “Velikom Bratu”, objelodanila da je dobila 50.000 funti za pet seks “sesija”.

Poznato je da je i starleta Katie Price (41) dobila oko 15.000 funti za jednu noć sa fudbalerom Adamom Johnsonom, međutim to nikada nije priznala. O ovakvim prijedlozima progovorile su i rijaliti zvijezde Laren Godjer i Megan Barton.

Pomenuti menadžer tvrdi da stvari funkcionišu tako da uticajni muškarci vide ove žene na televiziji i potom im nude novac za seks – zapravo su rijaliti formati postali neka vrsta javnog kataloga.

"Između 2013. i 2018. postojao je stalan rast broja muškaraca koji žele slavne žene pored sebe i šalju im različite prijedloge", Cooper za magazin “Grazia”, pa dodao da se pak od početka ove godine bilježi dramatičan porast bogataša koji žele da unajme televizijske ličnosti za seks.

"To je postalo normalno jer slava nije onakva kakvom je mnogi zamišljaju. Veliki broj bivših slavnih zvijezda upadaju u finansijske probleme nakon šoua i moraju da se suoče sa realnošću. Moraju da se ili vrate na posao koje su radile prije ili da pristaju na ovakve ponude" rekao je Cooper.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije