Ona je uginula, on je želi probuditi

Radiosarajevo.ba
Ona je uginula, on je želi probuditi

Netipična ljubavna priča dogodila se u predgrađu ruskog grada Filippovke. Naime, nakon što mu je partnericu udario auto, vjerni je pas odvukao njeno tijelo s ceste i nedjelju dana se nije micao od njenog mrtvog tijela.

Mediji prenose kako je uporni pas svoju partnericu tapkao šapama i svojim je tijelom pokušao zagrijati čekajući čudo koje se nikad neće dogoditi

Djeca i odrasli koji su prošli pored ove dirljive scene mogli su čuti psa kako zavija, a mnogi su se rasplakali vidjevši ovu scenu. Lokalni stanovnici psu su donosili hranu i vodu kako bi ga odvukli od leša i zakopali njegovu družicu, ali on se odbija maknuti i nikog ne pušta bliže od deset metara.

Kako piše Index.hr, Očevici su pse već nazvali Romeo i Julija, a budući da se video pojavio početkom mjeseca, ne zna se kako je ova priča dosad završila. Međutim, oni koje je ova priča dirnula kazali su kako će vjernog psa udomiti jednom kad njegovo tugovanje završi. Čekamo, nadamo se, sretniji nastavak priče...



Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije