Oglas dana: Iznajmljujem principe i ideale

Radiosarajevo.ba
Oglas dana: Iznajmljujem principe i ideale


Zanimljiv oglas, u kategoriji Seksualna pomagala, osvanuo je danas pod nazivom Iznajmljujem principe i ideale. U oglasu stoji:

„Ja sam dvadesetsedmogodišnji novinar, diplomirani žurnalista sa osmogodišnjim iskustvom u radu na elektronskim medijima (televizija i radio). Odnedavno i otac, našao sam se u situaciji da sa svojim principima i idealima ne mogu platiti račune i hranu.

Primoran sam na iznajmljivanje ponuditi principe i ideale zainteresiranim političkim/medijskim subjektima koji su spremni platiti.

Kako zapravo funkcioniše prodaja principa i ideala? Ukoliko ste zainteresirani politički ili medijski subjekt, date mi ugovor u Vašoj kompaniji i ja volim šta Vi volite, ja jedem šta mi Vi date, ja poštujem šta Vi poštujete. Uglavnom, dobijete radnika, glasnogovornika i javnu ličnost na tanjiru.

Važno obaviještenje: principi i ideali dostupni su na iznajmljivanje samo u toku radnog vremena i ekskluzivnih javnih pojavljivanja.

MOLIM SAMO OZBILJNE PONUDE!

Cijena nije fiksna, ali neću davati za manje od recimo 1800 KM mjesečno.“

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije