Oblačio se kao žena, mamio muškarce pa se seksao s njima

Radiosarajevo.ba
Oblačio se kao žena, mamio muškarce pa se seksao s njima
Twitter/Screenshot / Bryan Deneumostier
Bryan Deneumostier (32) s Floride, koji se odijevao u kućanicu kako bi u svoj dom namamio muškarce, proglašen je krivim za neovlašteno snimanje pornića i njihovo širenje po internetu.

Od 150 muškaraca koliko je uspio dovesti, njih barem 80 nije bilo svjesno da ih se snima.

Svi muškarci u snimkama nose ili povez preko očiju ili zacrnjene ronilačke maske. Deneumostier je sadržaj postavljao na svoju stranicu StraightBoyz.net koja, kako je tvrdio, donosi scene seksa između homoseksualnih i heteroseksualnih muškaraca.  

Na fotografijama koje je objavljivao na Twitteru i kojima se predstavljao heteroseksualnim muškarcima, Bryan nosi perike, visoke potpetice, šminku uz donje rublje s leopard uzorkom. 

Ono što je snimao, osim što je objavljivao na svojoj stranici, prodavao je i nepoznatoj osobi koja se nalazila izvan SAD-a. 

"Kad bi ga neko upitao kako može biti siguran da u stanu nema kamera, Bryan bi odgovorio da je 'udata' za muškarca koji radi u vojsci i da 'joj' ne pada na pamet snimati sebe s drugim muškarcima", kažu istražitelji. 

Deneumostier bi mogao dobiti 10 godina zatvora. Njegova web stranica je ugašena iako se na internetu, na raznim porno stranicama, još može pronaći nekoliko njegovih uradaka, piše Miami Herald.

Nisu ovo jedini problemi sa zakonom koje je imala ova "kućanica". Početkom ljeta uhapsili su ga i kaznili zbog seksa s maloljetnikom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije