Hit na FB-u / Objašnjenje zašto je Yugo najbolji auto na svijetu o kojem priča Balkan

28. 09. 2018. u 14:00:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 18

Nakon što su Britanci proglasili Yugo najgorim automobilom na svijetu, jedan je Srbin stao u njegovu obranu i nasmijao čitavu regiju.

Saša Stanković iz Vranja na Facebooku je napisao nekoliko razloga zašto je slavni Yugo, kojeg su nekad vozili baš svi, zaslužio da ga se hvali, a ne kudi.

Ovo su neki od njegovih argumenata

“Pijem si kafu i čitam novine, kad ono naslov s velikim slovima: ‘ENGLEZI PROGLASILI YUGO ZA NAJGORI AUTO NA SVIJETU!” s obrazloženjem da ga ne možeš voziti u petoj brzini i istovremeno piti čaj, a da ga ne proliješ!’ 

Mislim si, pa naravno da ćeš ga proliti, kad si razmažen i nesposoban, majke ti ga nabijem engleske! Što piješ čaj, što ne piješ kafu kao sav normalan svijet? Naš čovjek u Yugu može piti, jesti, brijati se, okupati djecu, je**ti i svašta još nešto, jer mi smo nebeski narod, a vi ste jenkijevska banda...."

Evo što sve možeš napravit u Yugu, a ne možeš u ostalim automobilima:

– U nijedan drugi auto ne možeš strpati ženu, dva djeteta i krmaču i da svi imate dovoljno mjesta da se ne posvađate, a ni da se opustite

– Možeš mu isjeći krov pilom i imaš kabriolet za 200€

– Možeš ojačati ruke, ramena, biceps i triceps jer servo je za pi**ice

-Nemaš problem s bojom, jer Yugo je crven! Ako ga uvati hrđa, nema sekirancije, jer i hrđa je crvena pa se neće ni primjetiti..."

Ostatak možete pročitati u nastavku...

NEMA KOMENTARA