O čemu fantaziraju žene: Evo šta pretražuju na najpoznatijoj stranici za odrasle

Radiosarajevo.ba
O čemu fantaziraju žene: Evo šta pretražuju na najpoznatijoj stranici za odrasle
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Najpopularnija stranica s filmovima za odrasle Pornhub na kraju svake godine objavljuje koliko je posjeta imala i što se najviše pretraživalo tokom 365 dana.

U 2019. godini zabilježene su čak 42 milijarde posjeta, što znači da svake minute na ovoj stranici boravi preko 80.000 ljudi, piše MensHealth.

Najtraženiji filmovi za odrasle bili su oni amaterski, a drugi su prema pretrazi, vjerovali ili ne, izvanzemaljci. Na trećem je mjestu "POV", to jest filmovi u kojima djeluje kao da ste vi na mjestu jednog od glumaca jer gledate sve iz njegove perspektive.

Ipak, žene su pretraživale malo drugačije pojmove.

One čine čak 32 posto gledatelja Pornhub sadržaja, što je povećanje za tri posto u odnosu na prošlu godinu. Prema pojmovima koje su one upisivale u pretragu ove stranice, ispostavlja se da žene manje vole snimke s penetracijom nego muškarci. Žene najradije gledaju snimke s oralnim seksom, one u kojima su muškarci sami i one gdje se žena zadovoljava prstima, sama ili uz pomoć partnera.

Odmah zatim na listi su se našli sljedeći pojmovi: poznati muškarci koji se seksaju sa ženama, zatim lezbijke, pa “škarice”, mišićavi muškarci, romantični pornići, biseksualni muškarci, dvostruka penetracija, trojka i grupnjak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije