Numerološki horoskop za mart: Vrlo značajan mjesec za Dvojke i Devetke

0
Radiosarajevo.ba
Numerološki horoskop za mart: Vrlo značajan mjesec za Dvojke i Devetke
Foto: Pixabay / Ilustracija

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8, zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Ako je vaš bioritamski broj:

JEDINICA

Tokom ovog mjeseca glavni problem koji ćete rješavati odnosit će se na financijska pitanja i najvjerojatnije da ćete razmatrati mogućnost uzimanja kredita. Ako nije neophodno da pravite velike troškove izbjegnite nepotrebne kupovine, a ukoliko želite uložiti novac u neki biznis konzultirajte se s Osmicom ili Devetkom.

Ukoliko želite planirati putovanja u inozemstvo, bilo bi dobro da to bude u drugoj polovini mjeseca, a odgovarat će vam društvo jedne Trojke ili Sedmice. Moguća je realizacija velikih poslovnih planova i priljev novca iz inozemstva.

Neki od vas mogu biti ugodno iznenađeni vanrednim uplatama ili dobitcima preko igara na sreću. Za mnoge predstavnike ovog broja, ovaj mjesec bi mogao biti vrlo uzbudljiv na ljubavnom planu, naročito ako ste skloni avanturama i flertu, pazite da se ne povrijedite nekim oštrim predmetom.

DVOJKA

Vrlo značajan mjesec za one koji su tijekom cijele godine vrijedno radili, posebno za one koji su ulagali u svoje stručno usavršavanje, kako novac tako i vrijeme ili su imali ikakve poslovne veze s inozemstvom. Mlade Dvojke, studenti i postdiplomci mogu očekivati uspjeh, kao i oni koji očekuju da dobiju stipendiju za inozemstvo.

Svaka vrsta kontakata sa strancima, naročito posredovanjem jedne Trojke ili Sedmice, može donijeti kako moralnu tako i materijalnu satisfakciju. Bilo koja vrsta kontakata s Peticama ili Osmicama može biti za vas vrlo stresna, naročito u drugoj polovini mjeseca kada ćete biti skloniji buntu i potrebi da za slobodnim izražavanjem vaših ideja.

Svatko tko bude pokušao na bilo koji način da opstruira realizaciju vaših planova bit će suočen s vašom odlučnošću i nepokolebljivim stavom. Moguća romansa s jednom Šesticom ili ulazak u zajednički posao s nekom drugom Dvojkom.

TROJKA

Ovo bi mogao biti mjesec karakterističan po velikoj aktivnosti, kako fizičkoj tako i mentalnoj, a glavna opasnost vam prijeti od pretjerane žurbe u svakom pogledu. Ako vozite, budite oprezni, ako inače spadate u osobe koje su sklone nepromišljenim postupcima možete imati neugodnosti, kako na poslu tako i u okviru obitelji.

Uspjeh mogu očekivati mlade Trojke koje se bave sportom, naročito muški predstavnici ovog znaka, dok će mlade dame, Trojke, biti uspješnije u drugoj polovini ovog mjeseca. Mnogi će imati primjedbe na vaše ideje, a u okviru timskog rada nećete biti baš kooperativni.

Sedmica i Petica će imati razumijevanje za vaše planove, naročito ako se odnose na kreativni posao i bit će spremne da s vama uđu u rizičan posao. Tijekom druge polovine mjeseca možete biti pomalo emotivno nestabilni i ne donosite krupne odluke na polju ljubavi.

ČETVORKA

U prvoj polovini mjeseca uglavnom ćete biti orijentirani na rješavanje praktičnih problema, kako financijske prirode tako i onih koje se odnose na vaš stambeni ili poslovni prostor. Ukoliko u vašoj numerološkoj kombinaciji dominiraju Dvojke ili Osmice možete se nadati povećem dobitku.

S Peticama možete planirati posao sa strancima, a u dugoj polovini mjeseca trebali bi biti oprezniji kod sklapanja poslova s predstavnicima neparnih brojeva.

Na ljubavnom planu ovaj mjesec bi mogao biti vrlo uzbudljiv, posebno za dame Četvorke. Muškarci Četvorke će uglavnom tijekom cijelog mjeseca biti posvećeni poslu.

PETICA

Živčana napetost, mnogo obaveza, česta putovanja, brojni poslovni sastanci su ono što će biti karakteristično za ovaj mjesec, naročito u prvoj polovini kada ćete željeti biti što je moguće efikasniji. Pravu podršku i pomoć dobit ćete u drugoj polovini mjeseca od strane iskusnih, situiranih osoba.

Situacija će se postepeno stabilizirati uz pomoć druge Petice ili druge Devetke koja će vam poslužiti kao posrednik u poslu naročito sa strancima.

Što se ljubavi tiče, možete biti prilično nestalni, naročito ako ste gospodin Petica, a u vezi ste s damom predstavnicom parnog broja. Ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku moguće je planiranje zajedničkog puta negdje u inozemstvo.

ŠESTICA

Dame Šestice će tijekom prve polovine ovog mjeseca biti vrlo angažirane oko svojih partnera i oko rješavanja problema sa stambenim prostorom. One koje se bave privatnim poslom mogu biti vrlo uspješne tijekom cijelog mjeseca, što ih neće spriječiti da pruže dovoljno pažnje osobi koja ima je draga.

Muški predstavnici ovog broja mogu biti vrlo uspješni ukoliko se bave umjetnošću, znanošću ili građevinom. Situacija može biti pomalo nestabilna u financijskom smislu u drugoj polovini mjeseca i najvjerojatnije se neće najbolje slagati s Jedinicama i Peticama koje će vam pokušati nametnuti svoju volju.

Ma čime da se bavite obratite pažnju na zdravlje, možete sebe izlagati fizičkom iscrpljivanju i možete biti skloni povredama, posebno koljena, zglobova i tetiva. U financijskom pogledu bilo bi najbolje da svoje troškove ograničite na one najneophodnije i da ne ulazite u rizične financijske transakcije.

SEDMICA

S Peticom ma koliko da vam je od koristi, najvjerojatnije ćete dolaziti u konflikte, dok će jedna Devetka imati dovoljno razumijevanja i strpljenja za vaše ideje.

Jedinica će se pokazati neuobičajeno plemenitom i strpljivom, jer ćete je zainteresirati za vaše poslovne planove, koji bi ako ih uspijete do kraja mjeseca djelomično realizirati, mogli donijeti lijepe prihode.

Ne bi trebali odbiti pomoć jedne Dvojke koja je često u stanju da vas izbaci iz takta. Ako ste slobodni najvjerojatnije do kraja mjeseca mijenjate status i ulazite ili u novu vezu, ali je pitanje koliko će oni trajati.

OSMICA

Mnogi će biti iznenađeni vašim ponašanjem tijekom prve polovine mjeseca, jer ćete biti mnogo kooperativniji i introvertniji nego inače. To ne znači da ćete biti manje aktivni, naprotiv, cijelo vrijeme ćete vrijedno raditi kao krtica, ali o svojim poslovima nećete željeti pričati, barem ono što ne morate pa ni članovima svoje obitelji.

Razlog za ovako ponašanje može biti strogo povjerljiv posao koji ćete dobiti da radite za veliki novac ili ćete biti zaljubljeni, rastreseni i skloni povlačenju u sebe. Ako situacija na poslu ili u ljubavi krene tokom koji niste planirali, u drugoj polovini mjeseca možete pokazati negativnu stranu svoje osobnosti, impulzivnost, sklonost raspravama.

Bit ćete dosta intuitivniji kako vrijeme odmiče i nećete se željeti zavaravati, već ćete biti spremni istini pogledati u oči.

DEVETKA

Ovo bi mogao biti jedan od boljih mjeseci za predstavnike vašeg broja naročito za one koji su poslom vezani za inozemstvo, rade u velikim firmama ili se bave poslom preko kojeg dolaze u kontakt s mnogo ljudi. S jednom Sedmicom i Trojkom možete uspostaviti dobru komunikaciju i možete planirati zajednički posao koji bi vam mogao u drugoj polovini mjeseca donijeti dobru zaradu.

Inozemstvo igra značajnu ulogu tokom ovog perioda, kako na profesionalnom, financijskom tako i na emotivnom planu. Ma kojeg god spola da ste, moguća je romansa s mlađim partnerom koji će vam intelektualno savršeno odgovarati.

Oni koji se bave sportom ili nekim dinamičnim poslom bit će zadovoljni postignutim rezultatima. Slobodne Devetke će najvjerojatnije upoznati stranca, negdje na putu ili preko interneta i veza će imati perspektivu naročito ako se bude radilo o predstavniku nekog parnog broja, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije