Numerološka prognoza za april: Veliki uspjeh za Jedinice i Petice

0
Radiosarajevo.ba
Numerološka prognoza za april: Veliki uspjeh za Jedinice i Petice
Foto: Pexels / Ilustracija

U ovom mjesecu Osmice će za mnoge biti previše smjele, direktne, nepredvidive. Vjerojatno ćete se orijentirati na suradnju s onima koji kod vas izazivaju divljenje upravo zbog istih osobina. Ne ulazite u rizične situacije, naročito obratite pažnju na one koji imaju dugove ili su imali problema sa zakonom. Za Devetke je ovo povoljan mjesec, naročito kada je u pitanju rješavanje novčanih problema. Uspjet ćete pronaći izvor sredstava za neki obiman projekt, dobit ćete ponudu da se priključite grupi suradnika koje dobro poznajete, a koji su spremni riskirati i uložiti svoja sredstva.

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše kombinacije koja se dobiva zbrajanjem vašeg kompletnog datuma rođenja, tvrde numerolozi.

Na primjer, ako ste rođeni 25.8.1976. zbrajanjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobit ćete prvi, bioritamski broj, koji podliježe promjenama iz dana u dan, iz mjeseca u mjesec.

Ako je vaš bioritamski broj:

JEDINICA

Mjesec je dobar za one koji planiraju odlazak u inozemstvo, započinjanje novih poslova sa strancima, ugovaranje novih projekata. U prvoj polovini mjeseca vjerojatno ćete završavati sve ono što je već trebalo učiniti u prethodnom mjesecu, a u drugoj polovini ćete vjerojatno biti spremni da se upustite u neke nove projekte.

Veliki entuzijazam će prevladati tokom cijelog mjeseca ma čime da se bavite, a najviše uspjeha imat će oni koji u radu intenzivno koriste znanje stranih jezika. Ljubavni život može biti izuzetno uspješan i uzbudljiv, naročito ako ste gospodin Jedinica. Dame Jedinice će biti vrlo aktivne na polju ljubavi i pokazivat će inicijativu ka jednoj Trojki.

DVOJKA

Naporan mjesec koji nosi sa sobom velike ambicije, mnogo kontakata s novim kolegama, mogućnost odlaska na put, novi poslovi, sve će vas to okupirati tako da možete ući u drugu polovinu mjeseca prilično neraspoloženi, jer nećete uspjeti ni polovicu planiranog ispuniti.

Potrebni su vam suradnici koji u svojoj numerološkoj kombinaciji ili u datumu rođenja imaju Osmicu ili Devetku. S njima ćete uspjeti uspješno organizirati posao. U ljubavi ovaj mjesec također može biti vrlo uzbudljiv, ali ako ne budete držali kontrolu nad događajima, teško da ćete uspjeti ostvariti koliko toliko zadovoljavajuću vezu.

TROJKA

U ovom periodu bit ćete vrlo angažirani i najvjerojatnije ćete dobiti nov posao o kojem ste samo mogli sanjati. Ipak, još uvijek novac nećete vidjeti, bar ne do druge polovine mjeseca. Oslonite se u poslu na žene, ma kojeg spola da ste. Vjerujete u sebe, jer povremeno možete imati osjećaj da niste dorasli zadatku, a pretpostavljeni će od vas očekivati nemoguće.

Ako ste mladi ili tražite posao, prihvatite ponudu za rad u nekom drugom mjestu, čak i ako budete morali često putovati. Bit ćete zadovoljni honorarom. U ljubavi ste prilično neodlučni i vjerojatno važne odluke nećete donositi prije kraja mjeseca. Moguće da će vam se svidjeti netko tko se bavi ekonomijom ili sportom.

ČETVORKA

Ovo je pravo vrijeme za one inače prilično nepovjerljive predstavnike ovog broja. Na vama je da prihvatite ponuđen posao pa tek kada budete zaista maksimalno angažirani da donesete zaključak jeste li se prevarili u procjeni ili ne. Izuzetno povoljne šanse mogu se ukazati u radu s osobama koje rade za velike firme ili za državne ustanove.

Marketinški poslovi i rad u medijima može donijeti satisfakciju. Ljubavni život će donijeti mnogobrojne susrete na javnim mjestima, vjerojatno romansu sa Trojkom ili Devetkom. Ako dobijete poziv na veliki skup, tamo vas čeka netko koga odavno želite upoznati.

PETICA

Ovo je odličan mjesec za one koji su spremni ući u nove poslovne aranžmane i za one koji se bave ekonomijom. Mnogi od vas će rješavati pitanje nekretnina, zaostavštine, mnoge nove prilike ukazat će se za zaradu.

Poslovne veze s drugim Peticama mogu se pokazati kao vrlo dobre i najvjerojatnije ćete se dogovoriti u vezi s nekim novim poslom koji bi vam mogao donijeti brojna putovanja u inozemstvo.

Ljubavni život će biti povod za ozbiljna razmišljanja o braku i oni koji su već u dužoj vezi, najvjerojatnije će zakazati vjenčanje. Mlade slobodne dame Petice, ući će u vezu s atraktivnom i utjecajnom Devetkom, a Sedmica će ih intrigirati, međutim bez većeg uspjeha.

ŠESTICA

Ovo je povoljan mjesec za one koji se namjeravaju upustiti u novi projekt. Možete dobiti ponudu za rad u firmi koja posluje sa strancima ili će vam se ukazati mogućnost da proširite poslovanje i na inozemstvo. Imat ćete potrebu za dominacijom, kako na poslu tako i u ljubavi.

Sve ono u što ste ulagali veliki dio svoje energije, naročito na poslovnom planu, vratiće vam se, moguće u vidu usluge na koju niste računali, ali koja će za vas biti vrlo značajna.

Netko će vam izaći u susret, najvjerojatnije u vezi s nečim što bi vam moglo značajno promijeniti šanse u vezi s napredovanjem na poslu.

SEDMICA

U ovom periodu bilo bi bolje ako biste se odlučili smanjiti tempo i da se pretjerano ne opterećujete velikim ambicijama, posebno ako ste poslovno orijentirani na parne brojeve koji se u velikoj mjeri oslanjaju na vas.

Previše ste energije uložili u jedan, za vas, najznačajniji projekt i koncentrirajte se samo na taj posao, sve drugo može sačekati. Ako vam netko ponudi da prijeđete na drugo radno mjesto, dobro razmislite je li to ono što želite.

Ljubavni problemi će biti lako rješivi jer ćete biti spremni na popuštanje. Bar tijekom ovog mjeseca to će biti za vas najmudriji stav koji možete zauzeti u prilično kompliciranoj ljubavnoj vezi.

OSMICA

U ovom mjesecu ćete za mnoge biti previše smjeli, direktni, nepredvidivi i vjerojatno ćete se orijentirati na suradnju s onima koji kod vas izazivaju divljenje upravo zbog istih osobina. Ne ulazite u rizične situacije, naročito obratite pažnju na one koji imaju dugove ili su imali problema sa zakonom.

Ako i sami imate dugove, riješite ih se i prihvatite se honorarnog posla. Ne ulazite u vezu s nekim tko se trudi da dominira nad vama, čak ni ako se radi o intelektualno izuzetno superiornoj osobi.

Tijekom druge polovine mjeseca pruža vam se prilika da uđete u interesantan projekt za koji ćete naći sponzora i vjerojatno ćete istovremeno imati šansu i za ulazak u novu vezu.

DEVETKA

Ovo je za vas povoljan mjesec, naročito kada je u pitanju rješavanje novčanih problema. Uspjet ćete pronaći izvor sredstava za neki obiman projekt, dobit ćete ponudu da se priključite grupi suradnika koje dobro poznajete, a koji su spremni riskirati i uložiti svoja sredstva.

Bit ćete dio vrlo konstruktivnog tima koji radi na nekom velikom projektu. Mnogi od vas će praviti planove za ono što ih čeka u mjesecima koji dolaze i ako namjeravate započeti posao sa strancima, vjerojatno ćete biti zadovoljni uvjetima koje će vam ponuditi. Pred velikim ste iskušenjem da uđete u strastvenu vezu s nekim tko vam je po mnogo čemu ravan, naročito po odlučnosti, piše Atma.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije