Numerološka prognoza za 2017: Peticama godina iz snova, dvojke nek se čuvaju

Radiosarajevo.ba
Numerološka prognoza za 2017: Peticama godina iz snova, dvojke nek se čuvaju
Arhiv / Ilustracija
Vaš tzv. "bioritamski" broj govori šta te očekuje u 2017. godini na ljubavnom, poslovnom i zdravstvenom planu.

Bioritamski broj izračunate tako što saberete datum i mjesec rođenja (bez godine) i svedete na prost broj.

Evo primjera: Bioritamski broj osobe rođene 16. novembra je 9.

Ovaj broj je dobijen na sljedeći način: 16 + 11 = 27 = 2+7 = 9

Pogledajte svoju godišnju numerološku prognozu za 2017. godinu, u kojim poljima ćete imati sreće, a kakvih prepreka i opasnosti treba da se čuvate.

Broj 1

Ulazi u sudbinsku godinu u kojoj će da uživa u plodovima svog rada u ovoj godini. Veoma je važno da znate da ćete moći da uberete samo ono što ste posadili. Bitno je da znate da vam svi aspekti idu u prilog, ali morate da se oslobodite svojih strahova i stega, da kanališete svoj ego i sujetu. Mogući su veći problemi s papirologijom. Što se zdravlja tiče, obratite pažnju na razmjenu tečnosti u organizmu - mogući su problemi zbog Mjesečevih faza u godini.

Oprez: Moguća su dva gubitka!

Broj 2

Sve što doživite tokom naredne godine - dobro ili loše, doživjet ćete burnije nego do sada. Ono što će obilježiti 2017. godinu su hedonizam i lijenjost. S jedne strane, putovaćete više nego obično, ali ćete pomalo zapostaviti poslovne obaveze koje imate. Ali, ako uspostavite dobre odnose s inostranim partnerima, za Vas "neće biti zime". Mogući su problemi s kilogramima, te Vam savjetujem da povedete računa o ishrani - smanjite unos masne hrane. Također, moguć je problem i s viškom kilograma.

Oprez: Problemi na porodičnom planu.

Broj 3

2017. godina će biti godina destrukcije i stresa. Moguće je da ćete sve što vam se bude dešavalo doživljavati stresnije nego što jeste. Zbog toga možete da imate manje probleme na poslovnom i ljubavnom planu. Jedini način da ostvarite zacrtane ciljeve na poslovnom planu je da red, rad i disciplina postanu vaša svakodnevica. Također, savjetujem Vam da već početkom godine počnete da se bavite s nekom fizičkom aktivnošću - tako ćete moći da se izborite s nagomilanim stresom. Moguće su i hronične tegobe.

Oprez: Nepovoljna godina za posao! Moguć je finansijski gubitak ili otkaz.

Broj 4

Odličan period za unaprjeđenje postojećih i stjecanje novih znanja i vještina. Tokom 2017. godine ćete morati da se suočite sa strahovima i frustracijama iz prošlosti. Znam da je to veoma teško, ali jedino na taj način možete da napredujete na poslovnom i privatnom planu. Ovo je odlična godina za sve koji se bave marketingom i menadžmentom. Na zdravstvenom planu, mogući su problemi s plućima i stomakom.

Oprez: Ozbiljan okršaj s problemima i osobama iz prošlosti.

Broj 5

Sve petice će imati veoma zanimljivu godinu - barem kada su ljubav i emocije u pitanju. Osobe koje su duži period bez partnera, tokom 2017. mogu da očekuju ulazak u ozbiljnu vezu, pa čak i stupanje u brak. Žene s ovim bioritamskim brojem se mogu nadati trudnoći. Zbog pozitivnog djelovanja bioritamskog broja možete da očekujete popravljanje porodičnih odnosa i veliki poslovni napredak, posebno ako se bavite umjetnošću.

Oprez: Ne dozvolite da emocije preuzmu kormilo nad Vašim životom.

Broj 6

Pred šesticama je veoma naporna godina, puna stresa i naglih preokreta - posebno kada su ljubav i emocije u pitanju. Šestice koje su dugo u vezi, mogu naprasno da odluče da izađu iz veze. S druge strane, šestice koje su kratko u vezi mogu ishitreno da uđu u brak s osobom koju jedva i da poznaju. Sve te nagle promjene u Vašem životu mogu da unesu mnogo stresa u vaš život. Zbog toga vam savjetujem da krenete na meditaciju. Mogući su problemi s kičmom.

Oprez: Ne donosite odluke ishitreno. To vas može skupo koštati.

Broj 7

Ova godina je bila veoma izazovna za vas. Dobra vijest je što će olakšanje stići tokom 2017. godine. Napokon ćete da se riješite mentalnih stega i da krenete sa psiho-fizičkom regeneracijom. S obzirom na to, treba da prihvatite nove okolnosti i nove ljude. Nikako nemojte da se vraćate starim navikama i okruženju. Godina je odlična za posao. Osobe koje imaju sportsku ili neku drugu povredu, mogu da očekuju oporavak. Što se ljubavi tiče, postoji šansa da ćete iznenada da se zaljubite.

Oprez: Ne vraćajte se osobama iz prošlosti.

Broj 8

Početak godine treba da iskoristite za sublimaciju svih iskustava iz 2016. godine. Veoma je važno da izvučete pouku iz svega što Vam se dogodilo. Ne budite ljuti, sujetni i bijesni, jer je ova godina praštanja i ostavljanja svih loših stvari iza sebe. Loša vijest je ta da je ovo godina svršetaka, a ne novih početaka. Dakle, raščistićete s problemima koje imate, ali to ne znači da ćete u istoj godini i da započnete nešto novo. Čak i ako poželite da započnete nešto novo na ljubavnom, poslovnom ili zdravstvenom planu, sačekajte povoljniji period za to. Ovo je odlična godina za sklapanje novih kontakata i odlazak na putovanje.

Oprez: Ne započinjite stvari o kojima niste dobro promislili.

Broj 9

Čestitam! Ove godine se prekida začarani krug u koji ste ušli. Napokon ulazite u novo poglavlje svog života. Zbog toga je veoma važno da postavite dobre temelje. Energija vašeg bioritamskog broja je neiscrpna i ogromna - iskoristite je za nove početke. Ne dozvolite da vas neko ili nešto pokoleba. Ne budite sujetni, oprostite, prigrlite nove ljude u svoj život.

Oprez: Ne dozvolite drugima da manipulišu vama!

Noizz.rs/Astrousluge.com

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije