Numerologija otkriva: Evo koji lični broj će biti najsretniji u martu

Radiosarajevo.ba
Numerologija otkriva: Evo koji lični broj će biti najsretniji u martu
Arhiv / Ilustracija
Izračunajte besplatno svoj bioritamski broj i otkrijte da li baš vas očekuje period sreće i ljubavnih iskušenja u martu 2017. godine!

Godina 2017. na globalu je u znaku broja 1.

Ovo je godina s jakom pokretačkom energijom i velikim životnim izazovima, piše Lovesensa.

To, između ostalog, znači da moramo biti u "tip-top" formi, kako privatno tako i profesionalno, a u martu posebna iznenađenja čekaju jedan broj kome i cijela 2017. godina donosi promjene.

Koji broj može očekivati da baš u ovom mjesecu načini najkrupnije korake? I šta je potrebno da uradi?

Za početak, izračunajte koji je vaš bioritamski broj!

Uputstvo: Kada se na vaš bioritamski broj koji se izračunava (dan + mjesec rođenja) doda tekuća godina, dobit ćete svoju ličnu godinu.

Na primer, za bioritamski broj 1. u 2017. godini, vaša lična godina će biti godina broja 2. (1+2017=1+10=1+1=2)

U godini promijena, posebna fleksibilnost traži se od broja 5.

Mnoge novosti će vas u startu uplašiti, ali samo oni koji se budu odupirali i odbacivali ih mogu se naći na stazi posutoj trnjem.

Zato, drage Petice, pojednostavite svoj život i krenite naprijed.

Sigurno je da su vas događaji od početka godine već ubijedili da morate očekivati neočekivano, jer je 2017. za vas godina napretka.

A baš će vas mjesec mart natjerati da se fokusirate na svoj najvažniji cilj i da pronađete izvor energije koji će vam pomoći da ga postignete.

Mart je mjesec u kojem ćete konačno razjasniti i nedoumice koje vas već dugo muče, pa ćete osjetiti novu snagu i čak sposobnost da i druge ubijedite u svoj pravac i način djelovanja.

To se odnosi i na posao ali i na druge oblasti u kojima je važno imati inicijativu i biti spreman za lidersku poziciju.

Mart je za vas mjesec akcije, zato stavite svoj "šešir moći" na glavu i dajte sebi dozvolu da se otvorite u potpuno novom pravcu.

Očekuju vas izuzetno važni, potencijalno vrlo sretni susreti ovog mjeseca, potrudite se da najbolje prilike iskoristite do maksimuma.

Ovo je vrijeme vašeg razvoja, pa čak i finansijskog uspjeha koji itekako može da zavisi od vašeg stava i orijentacije. Nisu isključeni gubici, ali bit će manji i sasvim podnošljivi ako odlučite da ih ne prihvatite s očajanjem već s puno optimizma i fleksibilnosti.

Vaši sretni datumi su 1, 3, 8, 14, 25, 28 i 30. mart, a sretna boja - svijetloplava!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije