.../ Novo normalno, ali vrlo neobično: Kako će ove godine raditi Djeda Mrazovi?

18. 09. 2020. u 17:43:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 3

Da je cijela godina neobična i da se moramo početi navikavati na neke nove načine rada, druženja i studiranja - svi već dobro znamo, ali neke nove ideje i mjere i dalje nas mogu iznenaditi.

Takva jedna ideja dolazi iz daleke Australije, odnosno tvrtke Strait Down The Line Promotions. Naime, u vrijeme Božića po australskim šoping centrima djeca mogu sresti Djeda Mraza, fotografirati se s njim i reći mu što žele ove godine ispod bora.

Kako je koronavirus drastično zahvatio tu zemlju, svakog dana moraju donijeti neku novu odluku i promjenu, pa su tako odlučili i ovu dječju radost malo promijeniti i modernizirati.

Kompanija nudi porodična druženja s Sjedom Mrazom preko Zooma! Susret traje 12 minuta, a ako žele razveseliti svoje mališane, roditelji trebaju za to izdvojiti ciše od 300 KM. Osim kod kuće, djeca će ovu mogućnost imati i u šoping centrima, preko live streama. Moći će komunicirati s njim putem velikog ekrana, uz kameru i mikrofon, a moći će dobiti i screenshot susreta, prenosi Daily Mail.

NEMA KOMENTARA