Hrvatska / Novinarka zaboravila podići svoj novac na bankomatu, žena joj sve vratila

18. 08. 2021. u 13:16:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Novinarka hrvatskog RTL-a Leona Šiljeg u utorak navečer je nakon posla otišla na bankomat podignuti 300 kuna (78 KM), ali iz bankomata je izvukla karticu, ali ne i novac.

Nakon toga, piše Slobodna Dalmacija, novinarka je otišla u prodavnicu i nije shvatila da 300 kuna nema u novčaniku jer je namirnice platila karticom.

Tek kad je ušla u svoj stan i primila poziv iz banke, shvatila je o čemu se radi.

Ilustracija - undefined

Foto: Pixabay.com: Ilustracija

"Leona, zvala je gospođa koja je pronašla 300 kuna na bankomatu i tražila je informaciju ko je napravio transakciju prije nje. Ostavila je svoj broj, zapišite 'gospođa Alebić'", ispričala je hrvatska novinarka za Slobodnu Dalmaciju.

Leona ju je kontaktirala i našle su se, a fasciniralo ju je to što je poštena nalaznica mislila da bi svi to napravili i vratili novac.

Osim toga, ponuđeni novac kao nagradu gospoća Alebić nije htjela primiti.

"Dok sam je čekala, na kiosku sam pitala imaju li neku veliku čokoladu. I to sam platila karticom jer nisam imala keša. Opet sam joj ponudila novac, ali nije htjela ni čuti, iako sam je molila. Ma ni čokoladu nije željela uzeti, ali rekla sam da je to hvala i zamolila da uzme", govori Leona i za kraj dodaje: "Meni je baš uljepšala utorak. Hvala joj."


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA