Nova teorija zavjere: Eminem je umro, a zamijenio ga je robot

Radiosarajevo.ba
Nova teorija zavjere: Eminem je umro, a zamijenio ga je robot
Foto: LadBible / Eminem
Naizgled vrlo zabavne, teorije zavjere u pravilu nisu zamišljene kao smiješne, a ni kao bezazlene insinuacije, posebno u očima onih koji ih lansiraju i u njih vjeruju.

Teorija koja u posljednje vrijeme kruži po internetu ne podrazumijeva globalni učinak na populaciju, ali je možda i još luđa.

Naime, Eminem, glavom i bradom, nije odavno živ, a muzička industrija ga je zamijenila androidom.

via GIPHY

Uostalom, posljednjih godina svjedočimo nastupima u kojima preminule muzičke legende mijenjaju njihovi hologrami, pjesme se izdaju posthumno dokle god ne iscijede i posljednji dolar...

Teorija zavjere: Poznata pjevačica se ubila, karijeru nastavila njena dvojnica

Tako je recentna teorija o Eminemu kao robotu potkrijepila svoju tezu hrpom fotografija i analizama istih, u kojima pokazuju kako se na licu slavnog repera od 2006. godine vide promjene kojih ranije nije bilo, s naglaskom na liniju kose, kosti lica i čeljust.

via GIPHY

U nešto više od 10 godina Marshall Mathers vidno je stariji, ali i nešto mršaviji, što se doima kao sasvim logičan splet događaja, no ne i za pobornike ove teorije koji su odmah sabrali 2 + 2 te došli do zaključka da je Eminem preminuo nekada za vrijeme prijave na rehabilitaciju u periodu 2005./2006., nakon što se odlučio obračunati se s porocima, dok neki idu toliko daleko da zaključuju kako je reper preminuo još 1999.

Ako vas ova teorija o humanoidnom robotu Eminemu ipak nije uvjerila, pogledajte ovaj video pa prosudite sami:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije