Nostradamusova predviđanja za 2020. godinu nisu baš sjajna

Radiosarajevo.ba
Nostradamusova predviđanja za 2020. godinu nisu baš sjajna
Wikipedia / Nostradamus

Michel de Nostredame, poznatiji kao Nostradamus je ljekar i francuski prorok koji je, između ostalog, predvidio dolazak Hitlera, 11. septembar 2001. godine, odnosno teroristički napad na tornjeve u New Yorku. Šta je predvidio za 2020. godinu?

Nostradamusova predviđanja kažu da će Donald Trump ponovo biti izabran za predsjednika SAD, ali da će se naći u opasnosti. Ameriku će pogoditi jaki zemljotresi, posebno u Kaliforniji tokom juna i jula. Evropa nije ništa sigurnija od zemljotresa.

Globalna ekonomija ponovno će biti u krizi. Nostradamus je previdio krizu 2008., a istu stvar predviđa i za 2020. Okidač za novu ekonomsku krizu upravo će biti Velika Britanija koja će realizirati Brexit i izaći iz Evropske unije. Nostradamus čak predviđa da bi se cijelo Ujedinjeno Kraljevstvo moglo raspasti. Još loših vijesti zadesit će Britaniju. Nostradamus piše kako će “monarh koji najduže vlada umrijeti”.

On je predvidio da će u narednoj godini biti i požara i to u Grčkoj, Portugalu, Španiji, Holandiji, Njemačkoj, Hrvatskoj i Francuskoj. Za Ameriku je još predvidio i jake oluje i tornada.

Predviđanja Babe Vange za 2020. godinu: Ima JEDNA dobra vijest!

Godine 1911. na makedonskom tlu, u porodici običnih seljaka rođena je djevojčica Vangelija. Tada niko nije ni pretpostavljao kakva će njena sudbina biti. Dvanaestgodišnja djevojčica je tada doživjela strašnu oluju za koju kaže da je ušla u nju. Bilo je neobično da je ova sila izabrala sa nju a ne ostale djevojčice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije