Istraživanje / Nije sve u novcu: Siromašniji muškarci su bolji u krevetu

07. 08. 2019. u 20:48:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 171

Novo istraživanje je pokazalo da su muškarci s manjim i srednjim primanjima bolji u krevetu, vjerniji i emocionalno dostupniji, prenosi portal 24sata.hr.

Navodno muškarci koji nemaju previše novca, nemaju ni velikog izbora čime privući žene, pa moraju biti ili duhoviti ili jako dobri u krevetu, najbolje oboje.

Rezultati istraživanja neprofitnog istraživačkog centra iz Washingtona “Pew Research Centera” potvrđuju da čim je novca manje, to je više vjernosti, orgazama i sreće, a slično misli i profesor Adam Galinski sa Univerziteta Chicago Northwestern koji kaže da su siromašniji muškarci manje licemjerni u usporedbi s bogatijima.

Ilustracija - undefined

Pixabay: Ilustracija

Muškarci koji zarađuju ”prosjek” su po pravilu ljubazniji s nepoznatim ljudima, onima koje tek upoznaju, a pri takvim društvenim kontaktima redovito koriste osmijeh i raspoloženiji su za razgovor.

I magazin Psychological Science piše da su bogatiji, očekivano, grublji i bahatiji jer vjeruju kako im ne trebaju nova poznanstva niti dokazivanje ikome, a oni slabijeg imovinskog statusa traže svoju priliku i otvorena srca pristupaju drugim ljudima.

Časopis “Journal of Applied Psychology” objavio je studiju u kojoj se tvrdi da su uspješni muškarci skloniji seksističkom ponašanju, dok oni manje uspješni podržavaju svoje partnerice tijekom njihove karijere.

NEMA KOMENTARA