Nezabilježena situacija: Kako je poznati glumac pokupovao robu sa štanda za samo pet minuta

6
Promotivni tekst
Nezabilježena situacija: Kako je poznati glumac pokupovao robu sa štanda za samo pet minuta
Foto: Bingo / Enis Bešlagić na pijaci Merkur

Zamislite da vam se neko pojavi na radnom mjestu i riješi cijeli posao za pet minuta!? Ova skoro bajkovita priča se desila prodavačici na pijaci Merkur na Otoci. Nakon totalne pometnje koju je napravio na ovoj pijaci, Enis Bešlagić je kupio apsolutno sve što je prodavačica imala na svojoj tezgi. Apsolutno sve.

Enis koji ovih dana samo osvane negdje drugo, rekao nam je da je na pijacu stigao s misijom, jednostavno da uljepša dan prodavačima koji su tu svakodnevno, ali i kupcima koji "nalete". E, ovi što su naletjeli dobro su se proveli. Pun kamion poklona, pa je svakoga zapao barem po ceker nečega. Sve što je kupio od prodavačice Enis je poklonio i podijelio dalje.

Naše mjesto, pijacu Merkur Enis je odlučio posjetiti širokog srca, ali čini se i praznog trbuha. Kada je tako onda nikako nije preporučljivo jesti feferone, a s obzirom da je naišao na jedan prežestok progutao je i knedlu.

Bilo je i prodavača koji se nisu dali zbuniti, "imam krastavaca, šta će mi". Drugi je doručkovao, treći "napredovao unazad", sve u svemu totalna jedna rašomonijada.

Nakon podijeljenih poklona i veselja u Merkuru, Enis nastavlja svoj put dalje. Prošle godine je živio u Bingo City Centru Sarajevo, a ove godine je odlučio da putuje i da obiđe što više onih posebnih naših mjesta širom BiH.  Kako nam je rekao njegov cilj je da upozna što više ljudi, da donese zabavu i smijeh. Tako ko zna, danas na pijaci Merkur, a sutra možda Enis bude negdje kod vas, tamo gdje je Bingo trgovina ujedno i ono naše posebno mjesto.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije