Nevjerovatna sreća: Žena po drugi put u samo deset sedmica osvojila jackpot na lutriji

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatna sreća: Žena po drugi put u samo deset sedmica osvojila jackpot na lutriji
Massachusetts State Lottery / Sretna dobitnica Christine Wilson

Državna lutrija Massachusettsa kaže da je Christine Wilson kupila automobil s nekim od svojih dobitaka od svoje prve nagrade i planira da svoj posljednji nenadani prihod uloži u ušteđevinu.

Žena je osvojila nagradu od milion dolara na lutriji po drugi put u 10 sedmica.

Državna lutrija Massachusettsa otkrila je da je Christine Wilson bila sretna vlasnica tiketa koja je dva puta pogodila džekpot.

Jak vjetar nosio krovove kuća i čupao drveće: Pogledajte posljedice nevremena u BiH

Jak vjetar nosio krovove kuća i čupao drveće: Pogledajte posljedice nevremena u BiH

Gospođa Wilson iz Attleborougha, Massachusetts, osvojila je svoju posljednju nagradu igrajući "100X Cash" igru ​​instant ulaznica od 10 dolara (18,2 KM).

Još u februaru, osvojila je prvu nagradu od milion dolara (1,82 miliona KM) u igri "Lifetime Millions" od 50 dolara (90 KM). 

Kada je osvojila svoju prvu nagradu, gospođa Wilson je rekla da planira iskoristiti dio svog dobitka za kupovinu novog automobila.

Dok najnoviji nenadani prihod planira uložiti u štednju.

Gđa Wilson je svoju posljednju kartu kupila u Family Food Martu u američkom gradu Mansfieldu i prodavnica će dobiti bonus od 10.000 dolara (18.200 KM) za prodaju tiketa, prema Državnoj lutriji Massachusettsa, prenosi Sky

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije