Jeziv video: Žena se vratila iz šetnje s čudnom životinjom "između nogu"

5
Radiosarajevo.ba
Jeziv video: Žena se vratila iz šetnje s čudnom životinjom "između nogu"
Foto: TikTok / Korisnicu TikToka na odjeći iznenadio slijepi miš...

Jedna žena ostala je šokirana nakon što je otkrila živog slijepog miša koji joj je visio sa prepona nakon što je čula kako skviči.

Korisnica društvene mreže TikTok objavila je video koji pokazuje kako slijepi miš visi sa njenih pantalona, a od tada je prikupila više od 4.000.000 pregleda, piše Kurir.

U videu pokazuje svoju reakciju i u šoku govori: "Kako mi se to desilo?", prije nego što pokaže svoje međunožje i slijepog miša koji se čvrsto drži za njene pantalone pa dodaje: "To je prokleti slijepi miš. Nemojte ići u prirodu!".

Faruk Šehić: The Road to Hell, dio drugi

Faruk Šehić: The Road to Hell, dio drugi

"Sve što znam je da sam napravila korak i čula skvičanje. Pogledala sam dole i ugledala nešto crno…”, objasnila je u komentarima. Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani njenom nesrećom, a mnogi nisu mogli da vjeruju da nije osjetila da se neka životinja popela na nju.

"Vjerovatno je samo tražio toplo mjesto da se sakrije", komentirisao je jedan korisnik, dok je druga korisnica rekla: "Umrla bih od straha da sam ga ja tako našla."

Kasnije je u komentarima otkrila što se desilo sa životinjom i kako ga se riješila. "Sažetak: Moj suprug ga je zgrabio, umro je od povreda povezanih sa mačkom, mačka je bila negativna na besnilo. RIP Vlad ", napisala je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije