Neobično mjesto za odmor inspirirano pčelama

Radiosarajevo.ba
Neobično mjesto za odmor inspirirano pčelama
U sjevernom dijelu Slovenije, u malenom mjestu Mozirje, krije se jedan vrlo interesantan smještaj za odmor imena Beeland u kojem obitavaju i malo drukčiji stanovnici.
U neposrednoj blizini rijeke Savinje u Sloveniji nalazi se neobično malo mjesto za odmor koje svojim konceptom poprilično iznenađuje. Zove se Beeland, a cjelokupan projekt svojim je izgledom inspiriran karakterističnim pčelinjim saćem.
 
Da nije sve samo ostalo na inspiraciji, u ovom odmorištu pčele zaista imaju svoj dom, čime atmosfera postaje još interesantnija i atraktivnija.
 
Najbolji period u godini za posjetiti ovo odmorište u gradiću Mozirje jest proljeće ili ljeto kada su pčelice najaktivnije, ali zima i jesen isto tako nude svoje čari i svojevrsnu konekciju s okolnom inspirativnom prirodom.
 
Tu su recimo vanjski grijani wellnesss jacuzzi te sauna, ali i popratni sadržaj u skladu s inspirativnim okruženjem, piše buro247.hr.
 
Ovo je kažu idealno mjesto za individualce i romantičare te naravno, ljubitelje pčela.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije