'Nema logike': Prva bh. parodija na Smak svijeta

Radiosarajevo.ba
'Nema logike': Prva bh. parodija na Smak svijeta


''Nema logike da bude Smak svijeta, nema logike da pukne napola Zemlja... Svašta, bože me ti sačuvaj i sakloni, trebalo bi meteor da neki udari, Sjeverna Koreja da izvrši probu jer Koreja sve ovo pravi, sve ove probleme... nema drugačije ništa... nemam... ne mogu... ne kontam... Shvataš?''

(Slučajni prolaznik o Smaku svijeta)

Stručna analiza jednog Sarajlije koji na ulici za jednu TV kuću iz BiH objašnjava svoje viđenje pozadine priče o Smaku svijeta 'najavljenom' za 21. decembar 2012. godine, postala je apsolutni hit na internetu i bilo je samo pitanje vremena kad će se na ovaj video i njegovu izjavu početi nizati različite parodije.

Jedna od njih nam već stiže: Facebook korisnik iz Sarajeva, pod umjetničkim imenom poznat i kao DJ Remixudin, je na ovoj društvenoj mreži objavio video i pjesmu pod nazivom 'DJ Remixudin feat. Slučajni prolaznik: Smak svijeta', napisavši u opisu:

''Nemam pojma zašto sam ovo napravio. Nije da nemam pametnijeg posla. Ne znam šta mi je bilo... nema logike.''

U nastavku poslušajte prvu bh. muzičku parodiju na Smak svijeta, a podsjetimo se i prošlogodišnjeg hita DJ Remixudina OVDJE.

 

Vezani članci:

U Sarajevu održan protest protiv Smaka svijeta

Sarajevski savjeti za preživljavanje Smaka svijeta
Stručna analiza Smaka svijeta
Šta Sarajlije misle o Smaku svijeta
Prodajem sklonište od sudnjeg dana

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije