Astro / Nekom nesporazumi, nekom novac: Šta mlad Mjesec donosi horoskopskim znacima

28. 10. 2019. u 15:48:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 7

OVAN

Mlad Mjesec je u vašem polju krize, promjena i novca od drugih ljudi. Tokom današnjeg dana neke prilike kojima ste se radovali ili ste ih očekivali mogu vam se izmaći iz ruku u posljednjem momentu. U emotivnom segmentu postoji opasnost da narušite odnos s voljenom osobom....

BIK

Mlad Mjesec se dešava u vašem polju ozbiljnih emotivnih i poslovnih partnerstava. Današnji dan donijet će probleme s nadređenima, ali i teško ostvarenje onoga što ste planirali. U emotivnom segmentu postoji opasnost od većeg razmimoilaženja s voljenom osobom.

BLIZANCI

Mlad Mjesec pada u vaše polje poslovnih obaveza i svakodnevice. Prilično naporan dan je pred vama, potrebno je da budete u potpunosti posvećeni i skoncentrisani. Moguće je da ćete se razočarati jer shvatate da osoba koja vam se dopada ne reaguje na vaše pokušaje da je animirate.

RAK

Mlad Mjesec kod vas pada u polje ljubavi, kreativnosti, zabave, talenata. Nešto lošije raspoloženje u kojem se nalazite rezultat je shvatanja da nećete moći da ostvarite ono što ste planirali. U emotivnom segmentu s voljenom osobom napetiji momenti. Mogućnosti za rasprave ili promjene raspoloženja.

LAV

Tokom ovog dana potrebno je posvetiti se ličnim prioritetima i obavezama. Moguće je da ćete biti potrebni nekom od članova porodice. Emotivno – stoji veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom.

DJEVICA

U polju komunikacije, dogovora, kratkih putovanja pada mlad Mjesec kod vas. Bitno je da što se poslovnog segmenta tiče, napravite pravu komunikaciju sa saradnicima, mada je moguće da će to danas funkcionisati uz komplikacije. Moguće je nerazumijevanje s voljenom osobom.

VAGA

U vašem polju posla i novca danas imate poziciju mladog Mjeseca. Morat ćete na vrlo ozbiljan način da sagledate ono što ste postigli do sada i da vidite kakve je promjene neophodno napraviti. Zabrinutost zbog dešavanja u finansijskom segmentu. Emotivno nesigurnost i distanciranost.

ŠKORPIJA

U vaše polje ličnosti pada mlad Mjesec. Vrijeme je da napravite konkretne promjene kod sebe, jer ste svjesni da kasnite po pitanjima koja su vam važna, bez obzira da li su ona vezana za poslovni ili emotivni segment. Potrebno je više dobre volje u odnosu s emotivnim partnerom.

STRIJELAC

U vašem polju podsvijesti, tajni, strahova – pada današnji mlad Mjesec. Shvatate da s nekim planovima, ali i s nekim osobama definitivno morate raskrstiti. Pokušavate da racionalno razmislite o postupcima od strane emotivnog partnera, ali vam oni i dalje ostaju nejasni...

JARAC

Mlad Mjesec tokom današnjeg dana pada u vaše polje prijatelja. Moguće je da ćete morati nekim osobama da „zatvorite vrata“ s obzirom da se nisu pokazali kao vrijedni truda i odani vama. U emotivnom segmentu nikako da dobijete ono što priželjkujete...

VODOLIJA

Mlad Mjesec tokom današnjeg dana pada u vaše polje pozicije, karijere, nadređenih. I ovaj dan, ali i naredni period može donijeti probleme u komunikaciji sa šefovima, ali i veliki napor da ostvarite one pozicije koje priželjkujete. U emotivnom segmentu stoji veliko nezadovoljstvo.

RIBE

Mlad Mjesec je danas u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije. Shvatate da teško da ćete uspjeti da ostvarite ono što priželjkujete i da su potrebne veće promjene u vašim planovima. U emotivnom segmentu nećete uspeti da ostvarite dobar odnos s voljenom osobom.

NEMA KOMENTARA