Reddit / Svekrva na svadbi u bijeloj haljini: Imala istu i frizuru kao mlada

03. 08. 2019. u 13:02:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 62

Bez obzira na to je li vjenčanje na livadi ili kod matičara, je li veliko ili malo postoji jedno strogo pravilo – ako niste mlada nikad se ne smijete pojaviti u bijelom.

Ponajmanje u bijeloj haljini do poda, s istom frizurom kao i mladenka.

Međutim, ovih dana ponovo na društvenim mrežama kruži viralna priča o jednoj nesvakidašnjoj svadbi gdje je ovoovo strogo pravilo prekršeno - a to je napravila, a ko drugi, nego svekrva.

“Pomahnitala svekrva. Mladoženjina mama je dala napraviti istu frizuru kako i mladenka, nosila je gotovo identičnu haljinu, a svog sina drži kao da joj život ovisi o tome”, napisao je korisnik na Redditu.

MIL in the wild. The groom's mom had her hair done the same way as the bride, wore an almost white long dress, and is clinging to the groom for dear life. from r/JUSTNOMIL

Komentari se kreću od šokiranih do brutalnih.

“O bože, izgleda kao da mladoženja ima dvije mladenke”, “I moja svekrva je nosila ružnu vjenčanicu na mojoj svadbi, ali smo imali sjajnog fotografa koji je ju je svaki put postavljao pored mene a ne pored muža tako da mu ni na jednoj porodičnoj fotografiji nije ni blizu pa nema dileme ko je mlada”, uzvratila je jedna.

“Koja ona ima m*da. Mlade koje ovo trpe su svetice. Ovaj muškarac se obvezao njoj, a evo onda milene mamice koja odbija prihvatiti činjenice. Njena mala bebica nikada neće otići, neće. Pi*da jedna.”

“Zanima me je li se svekrva nadala da će je neko zamijeniti za mladu. Recimo na primanju, na plesnom podiju… možda i prve bračne noći…”, opako poentira...


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA