Nakon Tita, ukazao se i Einstein!

Radiosarajevo.ba
Nakon Tita, ukazao se i Einstein!


Nakon vijesti o "velikom povratku" nekadašnjeg predsjednika SFRJ, Josipa Broza Tita, internetom je počela kružiti i fotografija još jednog "uskrslog" velikana.

Dvojnik slavnog fizičara Alberta Einsteina je taksista koji živi u New Yorku, te je zahvaljujući ovoj fotografiji preko noći postao velika zvijezda upravo zahvaljujući činjenici da nevjerovatno podsjeća na samog Einsteina.

O ovoj nevjerovatnoj sličnosti korisnici Reddita su imali brojne teorije, od kojih svakako valja izdvojiti onu najmaštovitiju:

''Vjerujući da u teoriji čovjek može da putuje kroz vrijeme, Albert Einstein je poveo elitnu grupu naučnika u pustinju da bi razvili svoj tajni projekat pod imenom "kvantni skok". Pod pritiskom da dokaže svoje teorije ili će u protivnom izgubiti donacije, Einstein je bio prvi koji je isprobao vremensku mašinu i tako izbjegao da donese odluku od koje svakako u tom trenutku ne bi profitirao. Probudio se u budućnosti s djelimičnom amnezijom, ali je zadržao sjećanje na svoj projekat koji je ponovo pokrenuo, zaposlivši se u međuvremenu kao taksista. Od tog trenutka učestalo putuje kroz vreme, nadajući se da će jednom ipak pronaći put kući'', teorija je jednog od korisnika Reddita, piše Trojka.




Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije