Najveći kockari Zodijaka: Ovo su njihovi sretni dani

Radiosarajevo.ba
Najveći kockari Zodijaka: Ovo su njihovi sretni dani
Foto: Profimedia.hr / Ilustracija

Niko nije cijepljen od želje za brzim dobitkom kojim će riješiti egzistencijalne probleme. Svi znakovi zodijaka imaju svoje taktike i promišljanja kad su u pitanju nagradne igre i kockanje. Neki igraju srcem kao Lav, neki mozgom, a neki će samo povremeno zalutati u kladionicu i pouzdati se u svoju sretnu zvijezdu.

OVAN definitivno voli čar pustolovine i igre za koju ne zna kuda će ga odvesti. Često ga se može vidjeti za poker automatom ili kartaškim stolom. Teško podnosi poraz. Njegovi sretni dani su 12. septembar te 28. i 29. novembar.

BIK je oprezan i promišljen, u svemu pa i u kockanju. Previše cijeni novac da bi ga olako bacao, no zbog hedonizma i gladi za materijalnom sigurnošću može prilično ‘zastraniti’. Njegovi sretni dani su 10. septembar te 7. i 8. oktobar.

BLIZANAC nema previše strpljenja za ništa, pa ni za kockanje. On to čini povremeno i površno. Otići će uplatiti listić, a često se u posljednji tren sjetiti da nije provjerio rezultate izvlačenja. Njegovi sretni dani su 5.i 6. oktobar

RAK u kladionicu ide s određenim ciljem, a ne zato što ga to veseli. Nije od onih koji vjeruje da može nešto dobiti, pa će svoju sreću na nagradnim igrama okušati iz puke znatiželje. Njegovi sretni dani su 14. septembar te 7. i 8. novembar

DJEVICA ništa ne prepušta slučaju. Upusti li se u ovu avanturu, vodit će knjige dobitaka i gubitaka, imat će dobro razrađenu taktiku te igrati posvećeno i s namjerom. Njeni sretni dani su 18. septembar te 12. i 13. novembar.

VAGA će okušati sreću u nagradnim igrama ako su dobici luksuzno putovanje, automobil ili stan. Nije luda za kladionicama i kockarnicama. Sreću će okušati čisto iz znatiželje. Njezini sretni dani su 21. i 22. septembar te 18. oktobar.

ŠKORPIJA u svemu ide do kraja, pa i u kockanju. Slijepo će se držati unaprijed postavljene taktike. Ne podnosi poraz i nekoliko njih uzastopno će ga nagnati da prekine s tom navikom. Njegovi sretni dani su 20. oktobar, 16. novembar i 14. decembar.

STRIJELAC će samo povremeno uletjeti u ovo područje života, da provjeri ima li tu nešto za njega. Kad uvidi da je sve samo igra bez neke izvjesnosti i smisla, brzo će krenuti dalje. Njegovi sretni dani su 19. oktobar te 16. i 17. decembar

JARAC je previše ozbiljan i kockanje smatra nepotrebnim gubitkom novca. No ponekad će se upustiti u klađenje ako mu je ono tematski zanimljivo. Previše je skeptičan i ne vjeruje u brze dobitke. Njegovi sretni dani su 1. i 2. septembar te 19. decembar.

VODOLIJA će izmisliti posebnu taktiku koja će za mnoge izgledati kao čista mozgalica, no njemu će imati smisla. Njegov um će tome pristupiti matematički i vrlo ozbiljno, no igrat će rijetko i povremeno. Njegovi sretni dani su 1. i 2. oktobar te 21. decembar.

RIBE vole sanjati da mogu imati sve, pa tako i da mogu ostvariti milionski dobitak na lutriji. Definitivno igraju srcem, bez taktike i kad se sjete. No ako nešto i dobiju, brzo će to potrošiti. Njezini sretni dani su 30. i 31. oktobar te 24. decembar

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije