Najljepša stjuardesa na svijetu: Ruskinja očarala svijet svojim izgledom

Radiosarajevo.ba
Najljepša stjuardesa na svijetu: Ruskinja očarala svijet svojim izgledom
Besprijekoran izgled i osmijeh su obavezna oprema svake stjuardese koje su poznate po svojoj ljepoti i ljubaznosti, a Polina Smetanina iz Rusije proglašena je za najljepšu među koleginicama.

Ona se “probila” na sam vrh ostavivši iza sebe na stotine prijavljenih žena od kojih je njih 19 ušlo u uži izbor. Polina dolazi iz Rusije, a porijeklom je iz Tomska koji je najstariji grad u Sibiru. Preselila se prije nekoliko godina u Moskvu gdje živi sa svojim mužem. 

polina.PNG - undefined

Nakon što je pobijedila na izboru za najljepšu stjuardesu 2017. godine, radnica Aeroflota dobila je i globalno priznanje za njenu ljepotu.

Kako bi pobijedila morala je proći takmičenje u talentima kao i “pitanje i odgovor” dio. Uspjela je pobijediti i osvojiti krunu za koju se prvobitno prijavilo 937 takmičarki.

Takmičarke su morale pokazati svoje talente, ali i da pobijede u iznošenju podataka i priča o avijaciji.

polina3.PNG - undefined

Polina je dobila i najviše glasova od samih konkurentkinja, a takmičarke nisu morale kao na klasičnom izboru za najljepšu ženu da se skidaju u kupaće kostime.

Prema izvještajima medija, organizatori su smatrali da bi takav defile bio bez ukusa i neprikladan za stjuardese pa im je mačiji hod, koji viđamo na izbog za Miss, bio zabranjen.

polina2.PNG - undefined

Ovo nije jedino odstupanje od klasičnog izbora. Glasovi su bili podijeljeni na dio koji daje žiri i dio koji daju druge učesnice.

Polina je rekla kako se odlučila za posao stjuardese jer je on tako misteriozan i nerealan, a da je lijepa zato što voli svoj posao i to se odražava na njen izgled.

polina1.PNG - undefined

"To se odražava na moje emocije, lice, na sve. Naravno, pored toga ja se bavim i fitnesom. Ali, tajna moje ljepote je ljubav", rekla je Polina.

Ukupan broj prijavljenih stjuardesa iz Rusije, Kazahstana, Bjelorusije, Litvanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih zemalja bio je 937, a od toga je 18 ruskih stjuardesa i jedna iz UAE ušlo u uži izbor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije