Najpoželjnije tijelo 2009. (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Najpoželjnije tijelo 2009. (VIDEO)

Beyonce

Zanosne obline tamnopute RnB pjevačice Beyonce i engleske glumice Kate Winslet nešto su što većina žena na planeti želi da vidi kada se pogleda u ogledalo, a većina muškaraca u krevetu pored sebe kada se probudi.

U anketi Najpoželjnije telo 2009. koju je sproveo britanski Daily Mail učestvovalo je dvije hiljade žena koje su najviše glasova dale dami sa oblinama Beyonce.

Drugoplasiranu Kate Winslet slijedi "mršavija" Halle Berry te Kelly Brooke, pevačica Cheryl Cole, Megan Fox, a zatim ponovo jedna buca - Lilly Allen.

"Rezultati ove ankete pokazuju da više nije najbitnije izgledati mršavo već zdravo i to je upravo prvi korak u razbijanju predrasude da su samo mršave žene seksipilne", izjavio je svjetski poznati nutricionista Jacques Levine.

On kaže i da su današnje žene još uvijek pod velikim pritiskom da potvrde nerealistične, prethodno postavljene ideale.


Ova godina je odlično počela za Beyonce Knowles - pohvale za ulogu u filmu Dreamgirls stižu sa svih strana, a proglašena je i najpoželjnijom ženom na svijetu, a pored Daily Maila, i posjetitelji sitea AskMen.com su je proglasili najpoželjnijom ženom na svijetu te je zabilježila i najveći napredak na top listi, jer je prošle godine zauzela tek 50. mjesto. Iza sebe je ostavila prošlogodišnju pobjednicu Scarlett Johansson te trećeplasiranu Jessicu Albu.

Beyonce se u žiži javnosti našla i kada je na dodjeli evropskih MTV nagrada, pored osvojenih nagrada za najbolju pjesmu (Halo), najbolju muzičarku i najbolji video spot (Single Ladies), prisutne počastila odabirom haljine i vrućim nastupom koji je odradila u korzetu, crvenim halterima i svilenim rukavicama, izvijajući se na svoj hit Sweet Dreams.

http://www.youtube.com/watch?v=x1nixzYHDus




radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije