Najčešće laži koje muškarci govore na prvom izlasku

Radiosarajevo.ba
Najčešće laži koje muškarci govore na prvom izlasku
FOTO: Pixabay / Muškarci se brže opuštaju od žena u vezi

Frajeri vole zvučati dobro na prvom izlasku, baš kao i žene. Iako većina njih od samog početka kreće iskreno i otvoreno, neki jednostavno misle da će bolje proći ako lažu, odnosno „uljepšaju“ neke stvari.

Ovo je popis najčešćih stvari oko koji frajeri lažu na prvom izlasku, prema istraživanju portala YourTango:

1 - Novčano stanje

Htjele si to priznati ili ne, žene često sude muškarce po stanju na računu i njihovoj mogućnosti da privređuju za porodicu. Upravo zato muškarci često imaju tendenciju lagati o svojoj zaradi ili se hvaliti automobilom, satom i sličnom imovinom kako bi impresionirali potencijalnu partnericu.

2 - Stambeno pitanje

Ako vam odmah na prvom izlasku prizna da živi s cimerom ili s roditeljima, vjerojatno vas neće pretjerano oduševiti. Vjerojatno će zbog toga reći da živi sam, a cimera prozvati prijateljem kojem čini uslugu da prespava nekoliko dana.

3 - Viđanje s drugim ženama

Ovo je zaista jedna od najučestalijih laži na prvom izlasku. Naravno da vam neće reći da je dan prije na vašem mjestu bila druga djevojka, tko se još želi predstaviti kao ženskaroš?

4 - Fitness navike

Načuo je da su vam jaki trbušnjaci slaba tačka na frajerima pa bi vam mogao slagati da je baš na njima počeo raditi, pet puta sedmično, u teretani (u koju vjerojatno nije ni učlanjen).

5 - Posljednji prekid

Ako je on varao ili je učinio nešto slično u svojoj prethodnoj vezi, to vrlo vjerojatno nećete saznati tako skoro, a pogotovo ne na prvom spoju.

6 - Stvarne namjere s vama

Možda zbilja želi ostvariti duboku povezanost s vama, a možda to govori samo kako bi vas doveo u svoj krevet. Zbilja je teško znati, posebno ako ga ne poznajete od prije, prenosi Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije