Najbolji muškarci za brak rođeni su u ova tri horoskopska znaka

Radiosarajevo.ba
Najbolji muškarci za brak rođeni su u ova tri horoskopska znaka
Pixabay / Ilustracija

Svaki horoskopski znak ima pozitivne, ali i neke negativne karakteristike. Ako ste u potrazi za životnim partnerom, zabavan način skraćivanja potrage za potencijalnim mužem je istraživanje koji horoskopski znakovi imaju najbolje kvalitete za ozbiljnu vezu i brak.

Djevica

Djevice su prirodni vođe koji čine fantastične i posvećene partnere. Nešto kod njih jednostavno privlači ljude jer su vrlo šarmantni i društveni, a posjeduju i jedinstven smisao za humor. Uvijek pronađu način da pravilno usklade posao i zadovoljstvo. Kada vole, vole svim srcem i svaka im je emocija maksimalno pojačana. Vrlo lako se zaljube pa idu glavom kroz zid ako treba i nema im ništa uzbudljivije od toga. Odličan su materijal za potencijalnog muža jer su jako darežljivi u vezi i ono najvažnije, uvijek će biti podrška svojoj partnerici.

Vaga

Iskrenost je omiljena politika Vage koja je izravna u pokazivanju osjećaja i ne voli igrice. Žele pronaći partnera koji pruža jednaku podršku, suosjećanje i posvećenost istini poput njih samih. Vrlo im je važna i potraga za znanjem jer žele otkriti sve o svemu što ih zanima u određenom trenutku. Strastveni su i takmičarski raspoloženi, ali vole dijeliti svoje hobije s partnerom. Vagu ne treba požurivati. Snažni i osjećajni temelji za izgradnju veze, ono su što Vaga želi i neće reći “volim te” sve dok se ne budu osjećali potpuno sigurno pored partnera, piše Index.hr

Ovan

Pripadnici ovog znaka duboko su konzervativni, tradicionalni i posvećeni porodici. Oni se vesele stvaranju vlastitog doma. Ovan voli da preuzme inicijativu i radi stvari za dom kako bi ga učinio što ugodnijim za porodicu. Oni su vrlo pažljivi prema suprugama te smatraju da postoje poslovi koje žena ne treba raditi. Dobri su domaćini i vole društvo, ali nikad ga neće staviti ispred svoje partnerice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije