Turska / Jennifer na operacije potrošila 500.000 dolara: Želim biti kao Kim Kardashian

24. 03. 2018. u 17:18:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Jennifer Pamplona (25) proslavila se još prošle godine jer je u jednom danu obavila" čak devet estetskih operacija.

Starleta i ovisnica o plastičnoj hirurgiji sada je dokumentirala nove pothvate kod hirurga u Turskoj. Cilj joj je, priznaje, što je više moguće sličiti Kim Kardashian (37).

U posljednjoj "rundi", Jennifer je po drugi put operirala nos, izvadila je filere iz obraza i napravila "face lift". Ranije je povećala guzu, dva puta je povećavala grudi, jednom usne, napravila je liposukciju, izvadila je dva rebra i u bedra ubrizgala salo ne bi li joj bila veća.

Sveukupno, Pamplona je na operacije potrošila 500 hiljada dolara.

"Nakon svega, prilično sam zadovoljna. Ponekad pomislim da bi bilo bolje da sam taj novac sačuvala na svom bankovnom računu, ali kada se vidim sam jako sretna", ispričala je Pamplona.

Nakon posljednjeg niza operacija, odlučila je i kopirati Kimine fotografija na kojima pozira potpuno gola u pustinji, dok joj tijelo krase samo bijele obojene trake.

"Htjela sam pokazati rezultat svega što sam napravila. Obožavam te fotografije Kim, ona je za mene prekrasna, a mislim da sam sada i ja lijepa", dodala je Jennifer.

Osim što želi izgledao kao Kim, želi i živjeti poput nje. Pamplona, rodom iz Brazila, želi dokazat da je "moguće biti seksi i uspješna poslovna žena". Nedavno je izdala svoju liniju parfema i čokoladica.

"Svima, ali i sebi, ću pokazati da sam samouvjerena žena koja može biti prekrasna, ali i snalažljiva u poduzetništvu", dodala je.

Pamplona je lani snimala reality show "Kuća lutaka" u kojoj su takmičari ovisnici o plastičnog hirurgiji, u kojoj je trebao biti i Neven Ciganović. Dvojnica Kim Kardashian bila je Versaceov model, a o estetskoj je kirurgiji postala ovisna prije tri godine, kada je njen partner umro od leukemije.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA