Muška Barbie lutka: Rodriga Alvesa spasioci pijanog spašavali iz mora

Radiosarajevo.ba
Muška Barbie lutka: Rodriga Alvesa spasioci pijanog spašavali iz mora
Ljudski Ken Rodrigo Alves ne štedi kad su u pitanju plastične operacije kojima se i transformirao u mušku Barbie lutku. A nije štedljiv ni kada su u pitanju divlje zabave.

Naime, Rodrigo je za party koji je organizirao u Dubaiju potrošio više od 130.000 funti, piše Daily Mail.

Ljudski Ken u Dubaiju je bio zbog posla pa je odlučio odsjesti u jednom od najboljih hotela. Rezervirao je najveći apartman koji je za tri noćenja platio 37.000 funti.

Jednu večer u apartmanu je organizirao zabavu, no sve je pošlo po zlu. Naime, pojavilo se duplo više gostiju (134 ljudi je došlo na party) pa je osoblje moralo intervenirati jer su počeli uništavati luksuzni apartman.

Još uvijek pijan, Alves se nakon odlaska gostiju odlučio okupati u moru unatoč tome što mu je osoblje savjetovalo da to ne čini. Na kraju su ga spasioci morali izvući iz mora. 

"Bilo mi je jako vruće i nisam mogao spavati pa sam se otišao okupati. Ali pošto sam previše popio na partyu, spasioci i osiguranje hotela su me morali vratiti na obalu", ispričao je. 

Kada se ujutro probudio, dočekao ga je račun od 137.000 funti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije