Mračne tajne horoskopskih znakova

Radiosarajevo.ba
Mračne tajne horoskopskih znakova
Pixabay / Ilustracija
Znakovi horoskopa imaju neke unutarnje nesigurnosti koje se manifestiraju kod svakog pripadnika određenog znaka, samo su kod nekih malo više izražene nego kod ostalih - evo koje su to...

Ovan - iako je samopouzdan na prvi pogled, zapravo je pun nesigurnosti i stalno si stavlja pritisak da mora biti najbolji u svemu.

Bik - strah ga je svake promjene u životu jer je strah od nepoznatog kod ovog znaka izuzetno izražen, sve na što nije naviknut ga straši.

Blizanac - želi ostaviti dojam da je uvijek sretan i zadovoljan, stoga skriva loše raspoloženje i tugu kad god ga ulove.

Rak - ma koliko izgledao smiren i pun povjerenja, zapravo nikada, ali baš nikada ne vjeruje potpuno nekoj osobi u svom životu. 

Lav - pun sebe i samopouzdanja ... na prvi pogled, jer se osjeća bolje i jače tek kad je nekome potreban cijeli cjelcati dan, inače je nesiguran. 

Djevica - organizirana i disciplinirana, barem takav dojam ostavlja, no zapravo stalno traži potvrdu da je dobra u onome što radi.

Vaga - mislimo da je sjajna zato što je uvijek na raspolaganju svima, no to je posljedica činjenice da ne zna i ne želi reći NE nikome kako ne bi imali loše mišljenje o njoj.

Škorpion - natjecateljski raspoložen i uvijek želi biti prvi i najbolji, što je samo pokazatelj da ga razdire strah od neuspjeha.

Strijelac - izgleda kao da ga boli briga za cijeli svijet, no zapravo se samo pravi da je sve OK, jer užasno pati zbog sebičnosti drugih ljudi.

Jarac - fokusiran i nabrijan, to će drugi reći o pripadnicima ovog znaka koji zapravo konstantno preispituje svoju vrijednost i pita se je li dovoljno dobar ili svi misle da je nitko i ništa.

Vodolija - potpuno bezbrižan i boli ga briga za druge ljude, na prvu ... zapravo se potajno boji da ga ljudi zapravo ne prihvaćaju takvog kakav je.

Ribe - tuga koja je u ovom znaku nije posljedica boli "cijelog svijeta" koju osjeća kao empatičan znak, već zbog činjenice da bježi od bilo kakvog suočavanja s problemima ili ljudima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije