Možete li pronaći meduzu među plastičnim kesama?

2
Radiosarajevo.ba
Možete li pronaći meduzu među plastičnim kesama?
Foto: The Sun / Mozgalica

Prosječna osoba meduzu pronađe u 17 sekundi, dok je rekord 10 sekundi. Meduza je iste boje kao i vrećice bačene u more, stoga je teže pronaći gdje se nalazi.Rekord za pronalazak meduze je 10 sekundi, možete li je pronaći brže?

Osim što je izvor zabave, rješavanje mozgalica i zagonetki ima i brojne prednosti. Rješavanje zagonetki i mozgalica jača vezu između moždanih ćelija, što pomaže u poboljšanju memorije.

Logičke igre treniraju vaš mozak da vidi različite pristupe problemima. Vizualne zagonetke pomažu u treningu vaših očnih mišića.

Regionalna inspekcija izdala upozorenje: U ovim automobilima uočeni su problemi, javite se trgovcu!

Regionalna inspekcija izdala upozorenje: U ovim automobilima uočeni su problemi, javite se trgovcu!

Mozgalice su odlične za aktivaciju mozga i ubijanje dosade, a često i izazivaju igrače da pobijede rekord u brzini pronalaženja odgovora.

Tako i ova nova mozgalica izaziva igrače da što brže pronađu meduzu skrivenu među plastičnim vrećicama u moru.

Samo pogledajte ilustraciju i probajte pronaći meduzu.

Mozgalica - undefined

Foto: The Sun: Mozgalica

Prosječna osoba meduzu pronađe u 17 sekundi, dok je rekord 10 sekundi. Meduza je iste boje kao i vrećice bačene u more, stoga je teže pronaći gdje se nalazi.

Ako je ne možete pronaći, pogledajte donji lijevi dio ilustracije. Ako je još uvijek ne možete pronaći, pogledajte rješenje na sljedećoj stranici, Skolski.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije