Mladić s 23 godine postao najmlađi djed na svijetu

Radiosarajevo.ba
Mladić s 23 godine postao najmlađi djed na svijetu
Tommy Connolly (23) iz Australije ima mlađu sestričnu, Kiarnu, s kojom je provodio svoje djetinjstvo sve dok se njena porodica nije preselila.

Nedavno mu se javila i ispričala mu svoju tešku priču. Rekla mu je da njeni roditelji nisu dovoljno brinuli o njoj pa je već neko vrijeme živjela na ulici.

Kako bi preživjela, bila je prisiljena baviti se mutnim poslovima. Upala je u loše društvo, a imala je i dečka koji je nakon nekog vremena završio u zatvoru. Tommy je shvatio da je Kiarna ostala sama i da treba pomoć pa ju je pozvao da živi kod njega.

Iako mu je u rodu, Tommy je odlučio postati njen skrbnik, pa joj je od toga dana na neki način bio poput oca. Na sebe je preuzeo veliku odgovornost, a to mu je bilo jasno pogotovo nakon što mu je nakon nekog vremena priznala da je trudna s dečkom iz zatvora.

Nakon nekog vremena, Kiarna je rodila zdravu bebicu i tako je Tommy na neki način osim oca, postao i djed – i to sa samo 23 godine.

Bilo je to prije pune 3 godine. Tommy se danas hvali da ima najboljeg unuka na svijetu, Kaydana, da mu je on nešto što mu uvijek popravi raspoloženje i čija budućnost nije upitna jer kaže da je siguran da može postati “prvak svijeta” u bilo čemu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije