Mladi direktor nudi 10.000 eura da mu se nađe djevojka

Radiosarajevo.ba
Mladi direktor nudi 10.000 eura da mu se nađe djevojka
Facebook / Joe Koen
Joe Koen je mladi direktor jedne kompanije u Californiji.

Njegovi dosadašnji napori da pronađe djevojku nisu bili uspješni pa se odlučio na nešto drukčiji pristup.

Onom ko mu pruži pomoć, slijedi vrijedna nagrada.

Onome ko ga upozna s djevojkom s kojom će provesti najmanje četiri mjeseca, nudi nagradu od 10.000 dolara, a 2.000 dolara onome ko ga upozna s nekim ko će ga povezati s djevojkom. Joe se nada da će tako pronaći djevojku koja ne želi samo novac.

Ovaj tridesetogodišnjak je napravio blog na kome je opisao sebe, ali je i naveo osobine koje je potrebno da djevojka ima.

Joe Koen - undefined

Djevojka ne smije biti neurotična i mora biti savjesna, inteligentna. Ne smije imati djece i mora biti stara između 20 i 30 godina. Samosvjesna, zabavna djevojka koja nije materijalista bila bi idealna.

Joe Koen - undefined

Njegova želja je i da bude Jevrejka. Ako ne živi u Californiji, mora biti spremna da se tamo preseli. Joe će joj platiti put i boravak dok se budu upoznavali.

Koen za sebe kaže da je inteligentan, drag, autentičan, pozitivan i pošten. U slobodno vrijeme se bavi penjanjem, tenisom, putovanjem, upoznavanjem interesantnih ljudi.

Joe Koen - undefined

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije