Mladenka koja je vjenčanicu platila 5 KM postala hit: "Izgledaš kao Meghan Markle"

0
Radiosarajevo.ba
Mladenka koja je vjenčanicu platila 5 KM postala hit: "Izgledaš kao Meghan Markle"
Foto: Instagram / Rachel Connealy sa suprugom

Mlada je postala hit nakon što je otkrila da je svoju vjenčanicu kupila polovnu za samo tri dolara (nešto više od pet KM) dok su je pratiocihvalili da izgleda baš poput Meghan Markle u elegantnoj haljini.

Rachel Connealy (26) s Floride, pokazala je svilenu haljinu koju je nosila na svojoj svadbenoj ceremoniji, rekavši da ju je kupila za smiješan iznos, oko pet KM.

"Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah nakon što smo se zaručili i nosila je za ceremoniju", napisala je na videu na kojem je pokazala haljinu na svoj veliki dan.

Pogledajte privođenje: Seid Hadžibajrić i Elmedin Karišik predati u nadležnost Tužilaštva KS

Pogledajte privođenje: Seid Hadžibajrić i Elmedin Karišik predati u nadležnost Tužilaštva KS

Uska svilena (nismo sigurno da je baš riječ o čistoj svili) haljina imala je nabore kod dekoltea, a Rachel je izgled je upotpunila odgovarajućim prozirnim velom i bijelim sandalama na petu.

I to nije bila jedina jeftina haljina koju je obukla tog dana.

Dvije sedmice prije nego što je izgovorila 'da', našla je svoju "vjenčanicu iz snova" za pet dolara, koju je nosila kasnije na svom prijemu.

Također je podijelila video ove haljine na TikToku, napisavši:

"Nikad ne znaš što ćeš naći među povoljnim stvarima dvije sedmice prije vjenčanja."

Drugi, hirovitiji look bila je mini haljina s bijelim rukavima na puf i šarena suknja od čipke. Rachel je uspjela uloviti dvije različite vjenčanice za manje od 10 dolara (oko 17 KM), što je više nego dobar posao, piše 24sata.hr.

Video snimci Rachelinih vjenčanica skupili su ukupno gotovo 1,5 miliona pregleda, a obožavatelji su inzistirali da je na svoj veliki dan izgledala baš poput vojvotkinja od Sussexa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije