Mlada smislila super trik za držanje vjenčanice u WC-u

Radiosarajevo.ba
Mlada smislila super trik za držanje vjenčanice u WC-u
Foto: Facebook / Velika plava vreća pokazala se savršenim rješenjem za mladenke

Velika plava vreća pokazala se savršenim rješenjem za mladenke - kada na sebi imaju ogromnu haljinu, a moraju u WC. Smislila ju je neimenovana mlada koja je objavila fotografije na Facebooku i ubrzo postala viralni hit. Mnogi su pohvalili njenu domišljatost.

Velika plava vreća pokazala se savršenim rješenjem za mladenke - undefinedFoto: Facebook: Velika plava vreća pokazala se savršenim rješenjem za mladenke

Haljinu je pažljivo sakupila i stavila u vreću na kojoj je prethodno napravila otvor za noge. Ručke su poslužile kao naramenice koje sve to drže u zraku, piše 24sata.hr

Velika plava vreća pokazala se savršenim rješenjem za mladenke - undefinedFoto: Facebook

"Stvarno sam bila zabrinuta kako ću u WC tokom vjenčanja, kako ću to samostalno izvesti. Kako ću držati haljinu u zraku i uzeti za brisanje", napisala je uz fotografije. Bilo joj je, kaže, nezamislivo da joj neko pomaže i drži haljinu dok ona obavlja nuždu ili mijenja higijenski uložak (dođe li do toga). Razmišljala je i razmišljala, a 'lampica joj se upalila' kada je pogled skrenula prema velikoj plavoj vreći koja je dostupna svima.

Velika plava vreća pokazala se savršenim rješenjem za mladenke - undefinedFoto: Facebook

"Moj 'pomagač' tokom vjenčanja stajao je samo 0,80 eura, a skrojila sam ga dan prije svadbe, trebalo mi je tri minute", dodala je, a prenosi The Sun.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije