Mjesečni horoskop za mart: Šta su zvijezde pripremile za početak proljeća

Radiosarajevo.ba
Mjesečni horoskop za mart: Šta su zvijezde pripremile za početak proljeća
Foto: Pixabay / Ilustracija

Stigao je i mjesečni horoskop za mart, mjesec koji najavljuje proljeće.

Portal Ehoroskop pripremio je astrološku prognozu za sve znakove Zodijaka - evo šta vas očekuje:

OVAN
Tokom ovog mjeseca vi ćete napokon ući u konstruktivniju fazu ljubavnih odnosa. Ipak, bit će još određenih provokacija na koje ne treba reagirati, ali sveukupno gledajući, otići ćete korak naprijed. Glavnina poslovnih mogućnosti događat će se u sjeni. Radi se o pripremama koje će se odvijati na tih način. Neka vas to ne zbuni.

BIK
Ovaj mjesec često ćete biti zbunjeni kad se o ljubavi radi. S jedne strane, idealizirat ćete partnera ili ćete maštati o istom, a s druge strane, dolazit ćete u situacije da vas druga strana kritizira. Neće znati kako se postaviti. Budite mirni i ne svađajte se. Prihatite kritiku kao prolaznu. Slično postupite i na poslu. Trebat će takta. Opuštajte se.

BLIZANCI
Mala iskušenja u privatnom životu bit će povezana s temom indiskrecije. Nemojte upasti u trač ili biti žrtva istog. Nađite u sebi hrabrosti za iskrenost i sve će biti kako treba. Poslovi će vam s razvijati relativno dobro, a najradije ćete djelovati iz sjene. Možete se osloniti na mlade suradnike koji će podići moral na radnom mjestu.

RAK
Vrlo je vjerojatno da ćete ovaj mjesec postati čarobna meta za mnoge osobe suprotnog spola. Ako ste još sami i čeznete za svojom ljubavi, svakako izađite među ljude. Sve je moguće. I u poslu ćete koristiti ovaj šarm. Iznenđenja slijede na financijskom polju. Bit će i plusa i minusa, ali na neobičan način.

LAV
Poboljšanje u osobnim odnosima dat će vam krila. Mnogi će konačno odahnuti i prepoznati stari sjaj u očima voljene osobe. Činit će im se da je ono loše otišlo u nepovrat i da je daleko iz njih. Bit će u pravu. I na poslu će vam biti sve bolje i bolje. Jedino je važno da pazite da ne pregorite jer vaš angažman u svemu bit će velik. Odmarajte.

DJEVICA
Oni u čvrstim vezama uspijevat će diplomacijom održavati uglavnom stabilan odnos. Svi ostali bit će u iskušenjima i izazovima da naglostima uprskaju stvar. Budite suzdržani i sve će biti lakše. Nešto slično događat će se i na poslu. Jednu suradnju mogli biste prekinuti, ali možda na vlastitu štetu. Treba ostati sabran. Opuštajte se.

VAGA
Ovaj mjesec bit će malo manje ljubavnih atrakcija, ali zato ćete uživati u sasvim običnim stvarima. Oni koji su još sami mogli bi ljubav naći na mjestima na koje odlaze svaki dan. Sve je moguće. Na poslu ćete dobiti priliku pokazati koliko ste kreativni, a neki će se potruditi uljepšati svoju radnu sredinu.

ŠKORPION
Ovaj mjesec pokušajte slijediti voljenu osobu, jer će ona imati daleko više zanosa i volje za ljubav nego vi. Prepustite joj se bez rezerve, bez pitanja i bez sumnji. Čak i ako se ne ispune vaša očekivanja, ispunit će se ona druge strane. Najviše brige imat ćete oko financija. Bit će gubitaka, ali i dobitaka. Sve u vezi toga ići ne na neočekivan način.

STRIJELAC
Vaš stil nije nametanje i agresivnost, a upravo u takvim iskušenjima nalazit ćete se ovaj mjesec. Budite jednostavno ono što jeste i olabavite čak i onda kad jasno vidite da situacije nije idalna. Trebat će pričekati. U poslu će biti bolje nego u ljubavi, pa iskoristite sovju ogromnu energiju koju sad imate da pokrenete projekte.

JARAC
Mnogi će se duboko zamisliti o svom privatnom životu. Okolnosti, ljudi i događaji u njima će svako malo provocirati potrebu za preispitivanjem istog. U poslu ćete biti u iskušenjima nekih suradnji. Moguće je da ćete jednu prekinuti kako bi počeli neku novu. Sve ćete doživjeti kao stres. Neki će otići na godišnji odmor.

VODOLIJA
Vaš kvalitetan ljubavni period nastavit će se većinu ovog mjeseca. Možete izlaziti ili biti kod kuće ud rutšvu voljene osobe, no nikad vam neće biti dosadno. Uživat ćete punim plućima. Zaposleni u uslužnim djelatnostima imat će više posla nego inače, a oni će se razvijati dobro. Male zbrke moguće su u komunikaciji.

RIBE
Svakim danom vi ćete sve više uživati u društvu voljene osobe. Za mnoge će ovo biti lijepi dani udvoje. Oni koji su još sami rado će izlaziti i još lakše nalaziti društvo. Većinu stvari na poslu uspjet ćete odraditi bez problema. Manje peripetije moguće su s prihodima jer ćete trebati nešto dati da bi kasnije i dobili.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije