Manekenke Lima, Goulart i Barros razgledajući Istanbul zakasnile na avion

Anadolija
Manekenke Lima, Goulart i Barros razgledajući Istanbul zakasnile na avion
Nakon uspješne modne revije u Turskoj, poznate manekenke Adriana Lima, Izabel Goulart i Ana Beatriz Barros uživale su u čarima Istanbula i fotografiranju sa fanovima, pa su zakasnile na avion kojim su trebale otputovati iz Turske.

Lima, Goulart i Barros su, u petak, navečer učestvovale u reviji Dosso Dossi Fashion Show u Antaliji, a jučer su avionom iz Antalije stigle u Istanbul. Odatle su trebale ponovo avionom da putuju iz Turske.

Međutim, čini se da su pretjerano uživale u fotografiranju u Istanbulu i zakasnile su na planirani let, pa su ostale u gradu na Bosforu još jedan dan.

Nije tako česta pojava da profesionalci kasne na let zbog tako bezazlenih razloga, pa je vijest o kašnjenju na avion privukla veliku pažnju u Turskoj i šire.

Goulart bi danas trebala avionom letjeti za Pariz, Lima će avionom ka Miamiju, a Barros će ostati u Istanbulu još neko vrijeme.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije