Majka petero djece pokušala ukrasti kolica vrijedna skoro 3.000 KM

Radiosarajevo.ba
Majka petero djece pokušala ukrasti kolica vrijedna skoro 3.000 KM
Foto: Unsplash.com / Ilustracija

Turistička tehničarka Romina D. (29), inače majka petero djece, susrela se s optužnicom da je iz trgovine Lesnina XXXL na zagrebačkoj Slavonskoj aveniji ukrala dječja kolica Stokke “teška” 10.671 kunu ili skoro 3.000 KM! Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu zbog te krađe za nju traži šest mjeseci zatvora.

Iako se branila šutnjom, u prilog joj nisu išli materijalni dokazi odnosno uhvaćena je na djelu pri izlasku iz trgovine, piše Jutarnji.hr.

Bilo je to 13. aprila oko 19.15 sati kada je Romina proučavala u trgovini sva dječija kolica te se odlučila prisvojiti izloženi primjerak jedne od skupljih.

Zaštitar je uočio kako Romina u izložena kolica stavlja svoje šestomjesečno dijete i odlučno korača prema izlazu, pokraj blagajni. Presreo ju je i zatražio dokument pa mu je dala putovnicu s čijim je podacima sačinio zapisnik o vraćanju privremeno oduzetih predmeta.

Potom je zatražena i intervencija policije no Romina ju nije željela pričekati, pa ipak uprkos svemu,  nakon pet mjeseci sustigla je optužnica zagrebačkog tužiteljstva, piše Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije