Ljubavne priče sa putovanja: 'Što se dogodi na odmoru, ostaje na odmoru...'

0
Radiosarajevo.ba
Ljubavne priče sa putovanja: 'Što se dogodi na odmoru, ostaje na odmoru...'
Foto: Pixabay / Ilustracija / Muškarac i žena

Georgie (34) iz Glasgowa, smatra da je lakše varati partnera na putovanjima nego kad je kod kuće. Dosad je imala devet kratkih veza.

Lakše je varati na odmoru

Iako je s partnerom pet godina, tvrdi da ne osjeća krivicu zbog svojih postupaka: "To je nešto što radim kad sam na odmoru s prijateljicama i ne osjećam se posramljeno. Mi imamo stav 'šta se događa u Vegasu, ostaje u Vegasu'. Kod kuće sam sretna u svojoj vezi, a ovo je jednostavno nešto što se događa kad sam u inostranstvu.

Ne događa se na svakom ljetovanju, ali rekla bih da se radi o većini. Nekoliko puta to nije bio se*s, nego noći provedene s drugim muškarcem u razgovoru, alkoholu i ljubljenju."

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

Djevojka pojela podgrijanu supu, pa ostala paralizovana: Doktori otkrili šta se desilo

"Ne mislim da nešto nije u redu sa mnom ili nešto slično. Ne mislim da postoji neka vrsta glavnog uzroka. To je samo nešto što se događa kada sam na drugom mjestu. Vjerovatno postoji hrpa malih razloga. To je ponovno proživljavanje nekih mojih divljih dana na praznicima uz alkohol.

Ovo neće lako zaboraviti: Prevarena žena 'ukrasila' suparnici skupocjeni BMW crnim sprejem

Ovo neće lako zaboraviti: Prevarena žena 'ukrasila' suparnici skupocjeni BMW crnim sprejem

Jednostavno se osjećam slobodno kad sam u inostranstvu. Pretpostavljam da i ja imam jak libido i to se vidi na odmoru. Moje prijateljice i ja smo privlačne žene, tako da često privlačimo pažnju mnogih muškaraca", objasnila je razlog svojih postupaka.

Vjernost nakon vjenčanja

Georgie namjerava biti vjerna tek kad se vjenča, ali također shvata da bi njen partner mogao biti shrvan kada bi saznao za njene afere.

"Nema šanse da bih razmišljala o ovakvom ponašanju nakon što se vjenčamo i onda, nadamo se, dobijemo dijete. Dakle, možda ću to izbaciti iz svog sistema. Ne osjećam se krivom. Kada sam s njim kod kuće, ne razmišljam o onome što sam radila na putovanja.

Sigurna sam da bi moj partner bio shrvan, ali to nije nešto što će ikada saznati pa ne vrijedi razmišljati o tome. Vrlo sam oprezna u davanju svog pravog imena, mjesta gdje živim i otkrivanja detalja i sličnih stvari. Većina muškaraca koje sam zavela također imaju partnerice, tako da tu postoji određena razina povjerenja", prenose Net.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije