Ljeto sa sobom donosi ljubav: Ove horoskopske znakove čeka eksplozija emocija

0
Radiosarajevo.ba
Ljeto sa sobom donosi ljubav: Ove horoskopske znakove čeka eksplozija emocija
Foto: Pexels / Ilustracija / Ljubav

Mnogi astrolozi tvrde da, kada je ljubav u pitanju, pojedine horoskopske znakove očekuje nezaboravno ljeto i da je gotovo sigurno da će se zaljubiti kao nikada do sada u svom životu.

Kada govorimo o ljetu, sigurni smo da među prvim su asocijacijama ljubav i romantične avanture, što se na neki način i podrazumijeva.

Vruće večeri uz more, vino i dobra muzika, romantična šetnja uz more, izlasci, druženja i to što su ljudi opušteniji mogu značiti i da su skloni zaljubljivanju.

Benjamina Karić ugostila vojnike EUFOR-a: Evo iz kojih zemalja su pristigli

Benjamina Karić ugostila vojnike EUFOR-a: Evo iz kojih zemalja su pristigli

Međutim, astrolozi tvrde da će ovo ljeto za pojedine horoskopske znakove biti posebno uspješno kada je riječ o ljubavi i emocijama pa se pripremite ako ste na popisu za 'leptiriće u stomaku'.

Svakako, ono što moramo uvijek naglasiti jeste da je ljubav nepredvidiva i ne možemo uvijek birati u koga ćemo se zaljubiti. Ovih će se nekoliko horoskopskih znakova ove sezone isticati ljubavnom strašću. Ako ste jedan od njih, prepustite se ljubavi i uživajte u ljubavnom zanosu koji vam ovo ljeto donosi.

12 astro kombinacija za pravu ljubav: Prvi par će ostati zajedno – čak i kada se sve raspada!

12 astro kombinacija za pravu ljubav: Prvi par će ostati zajedno – čak i kada se sve raspada!

Ovan

Ovnovi su strastveni i puni energije, a to se odražava i na njihovu ljubavnu stranu. Ovo ljeto bit će pravo vrijeme za avanturistički pristup ljubavi, a Ovnovi će biti spremni na sve izazove koje ljubav nosi.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj razigranosti i želji za zabavom, a to će biti ključni faktori u njihovom ljubavnom životu ovog ljeta. Očekujte puno flerta.

Lav

Lavovi su strastveni ljubavnici i uvijek su spremni pokazati svoje osjećaje. Ovo ljeto bit će idealno vrijeme za njihovu ljubavnu eksploziju, piše Story.hr.

Ilustracija
Foto: Shutterstock: Ilustracija

Vaga

Vage su poznate po svom romantičnom pristupu životu i ljubavi, a ovo će ljeto biti idealno ne samo za potragu, već i za pronalazak prave ljubavi. Čini se da je vaš savršeni partner, odnosno 'gospodin pravi' na vidiku.

Škorpija

Škorpije su strastveni i intenzivni, a ovo ljeto očekuje ih s obiljem strasti i dubokih emocija.

Riba

Ribe su osjetljive i suosjećajne, a ovo će ljeto biti idealno vrijeme za pronalazak prave ljubavi. Očekujte puno romantike i intimnih trenutaka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije