Ljepša budućnost: Pun Mjesec najljepše će utjecati na ova 3 znaka

0
Radiosarajevo.ba
Ljepša budućnost: Pun Mjesec najljepše će utjecati na ova 3 znaka
Foto: Pixabay / Ilustracija / Horoskop

Pun Mjesec ovoga puta boravi u pragmatičnoj i analitičnoj Djevici pa je ovo vrijeme kada preispitujemo svoje navike, svakodnevne rituale i donosimo racionalne odluke. Njegov sjaj pomaže da pročistite tijelo, um i dušu. Ovaj period predstavlja idealnu šansu da se oslobodite loših navika, emocionalne prtljage i suočite se s nekim ličnim izazovima.

Evo na koja tri znaka Zodijaka će najbolje utjecati pun Mjesec u Djevici (od 27.02.):

Blizanci

Pun Mjesec utječe na vašu kuću i porodicu i osjetit ćete ga na izuzetno ličnom nivou. Njegova energija u Djevici potiče vas da pročistite svoj životni prostor od nepotrebnih stvari, ali isto tako se riješite i emotivne prtljage iz prošlosti. Šalje vam pozitivne vibracije koje će pomoći u oslobađanju od materijalnih stvari koje vam više ne služe, a bit ćete i izuzetno produktivni i inspirirani.

Vaga

Za vrijeme punog Mjeseca željet ćete se osamiti i povući nazad u svoju čahuru kako biste iz nje izašli kao još ljepši i slobodniji leptir. Ovo je period introspekcije, duhovnih misli i puno odmora. Željet ćete se povezati sa svojom dušom, zaliječite neke stare emotivne ožiljke. Meditacija, vizualizacija i boravak u prirodi pomoći će da razbistrite um. Ciklus punog Mjeseca predstavlja kraj s nekim lošim mislima i osjećajima, a početak perioda u kojem ćete zablistati.

Vodolija

Iskoristite energiju punog Mjeseca u Djevici za emotivno čišćenje. Priznajte sebi istinu, ispunite svoja obećanja i vratite dugove. Sada je trenutak kada završavate sa starim i započinjete nešto potpuno novo i drugačije. Pod sjajem punog Mjeseca imate hrabrosti da se suočite s negativnim emocijama koje su pritiskale vaše srce i da ih napokon odbacite. Osjećat ćete se mnogo slobodnije i spremnije da prihvatite svjetliju budućnost i sve promjene koje dolaze, piše lovesensa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije